Concert pascal
MOPAN Suceava

Un enoriaș sucevean și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu deciziile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în ceea ce-l privește pe  IPS Teodosie. “Înaltpreasfințite Părinte Calinic, vă rog să mă lămuriți și pe mine, chiar suntem considerați niște tolomaci de Cancelaria Sfântului Sinod? Ați spus în urmă cu câteva zile că nu se va înființa DNA-ul bisericesc și uite că s-a înființat. Hotărârile Sfântului Sinod mai sunt valide sau se dau doar pentru prosti, ieri ați hotărât că ce spune domnul Vasile Bănescu sunt opinii proprii și nu sunt ale Bisericii Ortodoxe Române și azi s-au/v-ați sucit, l-au reactivat pe Vasile Bănescu (parcă era vorba că nu se mai ocupă de comunicare).  De ce se vine mereu cu confuzii și minciuni de la Cancelaria Sfântului Sinod, cine are interes să mențină această stare de tensiune în Biserica Ortodoxă Română și de dezbinare?! Singurul vinovat și oaia neagră a ieșit Înaltpreasfințitul Teodosie, de ce nu-l „împușcați” odatăși să scăpați de el dacăvă incomodează așa tare!!! Ce încredere să mai avem în ierarhii noștri când una spuneți pe față și alta faceți după ușile închise?!  Domnului Vasile Bănescu îi mai pune cineva frână să nu mai vorbească prostii?!”, i-a scris enoriașul Înaltpreasfințitului Calinic.

”Hotărârile Sfântului Sinod sunt hotărâri care vizează viața Bisericii, inclusiv mântuirea credincioșilor. Dacă vizați cumva postul de purtător de cuvânt al Patriarhiei și aveți și competență în acest sens, adresați-vă Cancelariei Sfântului Sinod”, a  răspuns IPS Calinic.

Enoriaș sucevean nemulțumit de hotărârile BOR în ceea ce-l privește pe IPS Teodosie. ”De ce nu-l „împușcați” odatăși să scăpați de el dacă vă incomodează așa tare”, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava