Concert pascal
MOPAN Suceava

Enoriașii și ctitorii unei biserici dintr-un sat sucevean i-a reproșat arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic,  că le-a trimis ”un preot smintit”. ”Suntem enoriași și ctitorii bisericii din …., și suntem nevoiți să ne adresăm cu amar Înaltpreasfinției voastre. Să ne fie cu iertare că nu vrem să facem rău la nimeni, dar ne-ați trimis un preot smintit. Eram bucuroși și cu nădejde mare în părintele ….. Noi suntem oameni gospodari și cu frică de Dumnezeu, dar nu putem merge la sfânta biserică la ora 5 dimineața, avem și noi animale de îngrijit. La zece jumătate este gata slujba, n-avem când să ne rugăm, spovedim și împărtășim cum se cuvine. Liturghia de la miezul nopții se face cu luminile stinse și lumânări peste tot, Doamne, ferește!, ne poate lua foc biserica. Dacă încercăm să spunem ceva e cu supărare, părintele bătrân a fost dat deoparte și batjocorit. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ajute”, au spus enoriașii.

”Nemulțumirile dumneavoastră au fost trimise spre analiză inspectorului bisericesc. Sărbători binecuvântate!”, le-a răspuns IPS Calinic.

Enoriașii și ctitorii unei biserici dintr-un sat sucevean i-a reproșat Înaltpreasfințitului Calinic că le-a trimis ”un preot smintit”, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava