Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava va juca în sferturile de finală ale Challenge Cup cu gruparea turcă Ankara Spor, meciurile urmând să se joace pe 16 sau 17 martie, prima manşă şi pe 23 sau 24 martie, manşa secundă. Formaţia suceveană va juca turul în deplasare, însă ar dori să joace ambele partide în sala LPS.
“Vom încerca să abordăm gruparea turcă pentru a juca ambele meciuri din sferturi la Suceava. Este destul de greu de crezut că gruparea oaspete va accepta acest lucru dat fiind în primul rând fervenţa fanilor turci şi dorinţa lor de a-şi încuraja favoriţii la acest nivel al competiţiei.
Oricum, pentru noi este avantajos că vom juca primul meci în deplasare pentru că este bine de fiecare dată când avem şansa să definitivăm calificarea pe teren propriu. În mod cert faţă de celelalte formaţii calificate în sferturile Challenge Cup, Ankara Spor pare cel mai accesibil adversar. Nu cred că există echipe modeste la acest nivel şi-i vom trata pe turci cu toată seriozitatea. Ne aşteapta o dispută acerbă pentru accederea în semifinale şi este important ca toţi oamenii din jurul clubului să puna umărul pentru a crea o atmosferă propice calificării”, a mai spus Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava