Concert pascal
MOPAN Suceava

Giovani Becali i-a băgat mortul în casă lui Răzvan Lucescu în urmă cu ceva vreme declarând că antrenorul ar putea fi swinger, adică adept al schimbului de partenere sexuale. Prezent în emisiunea lui Densie Rifai de la Kanal D, Răzvan Lucescu i-a dat replica impresarului, notează click.ro.

În 2010, un scandal de proporții zguduia lumea mondenă. Atunci impresarul Giovani Becali a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că Răzvan Lucescu ar fi swinger și că antrenorul ar participa împreună cu soția lui la partide de sex în grup. „Răzvan, da, e swinger! El și Cristi Iancu, zis Kiki, de la federație. Și ăla, Verdeș, zis «Popo», fac grup de swingeri. De unde știu? Păi, vorbesc cu taximetriști, șefi de localuri, curve…, mai aud o bârfă”, a spus atunci Giovani Becali, într-un atac grobian la adresa lui Răzvan Lucescu.

Scandalul l-a urmărit pe Răzvan Lucescu ani de zile. Invitat în emisiuniea lui Denise Rifai de la Kanal D, antrenorul i i-a dat replica lui Giovani Becali. „Deja fanteziile oamenilor merg departe rău. Probabil că lumea visează! Sexul e foarte important în viața omuluia! Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, a spus Răzvan Lucescu, la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/este-sau-nu-swinger-razvan-lucescu-ce-raspuns-i-a-409011.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava