Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a primit invitația de a candida pe listele Organizației de la Suceava, la alegerile generale din decembrie. Anunțul a fost făcut chiar de el, într-o conferință de presă susținută la Suceava, alături de liderul județean al PMP, Marian Andronache. Președintele Tomac a declarat că invitația îl onorează și că va da un răspuns în cursul zilei.

„În 2012 am fost ales deputat de Basarabia. Și ar fi interesantă o asemenea provocare să reprezint, de exemplu, Bucovina. Să nu o luați ca o chestiune sigură. Doar vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru provocare și vom analiza acest aspect în cursul zilei de astăzi. Mi se pare o chestiune interesantă. În orice caz voi fi extrem de implicat și atașat de Bucovina. Dar în primul rând sunt absolut încântat și mândru de echipa pe care domnul președinte Andronache a reușit să o închege aici. Și sunt absolut convins că în calitate de lider al PMP Suceava va reuși să obțină un scor și mai bun decât cel pe care l-am avut la alegerile locale”, a precizat liderul PMP. El a precizat că invitații similare a primit și din partea altor două organizații. PMP Suceava va valida mâine, în Comitetul Executiv Județean, listele pentru parlamentare. Printre candidați se va număra și președintele Andronache.

De altfel, Eugen Tomac a ținut să evidențieze scorul obținut de Marian Andronache în municipiul Suceava. „Cred că este un lucru foarte clar că echipa de aici a reușit să demonstreze ceea ce mulți nu înțeleg, că acolo unde există un lider și o echipă extrem de angajată pe proiecte concrete, pe o politică onestă, deschisă, se produc și rezultate. Iar faptul că domnul președinte Andronache a obținut un rezultat foarte bun în municipiul Suceava, arată că este un lider care a confirmat și a reușit să inspire multă încredere pentru suceveni. Și aceasta este o chestiune extraordinară”, a spus Eugen Tomac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava