Concert pascal
MOPAN Suceava

Eugenia Șerban a învins cancerul și acum se bucură din plin de viață. Actrița a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea și a dezvăluit că întreaga viață i s-a schimbat radical după ce a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul, notează click.ro.

Eugenia Șerban are 52 de ani și a învins cancerul ginecologic și cel de sân. Susține că medicii și prietenii care i-au fost aproape au contribuit decisiv la rezultatul pozitiv. Merge frecvent la controalele de rutină, însă preferă să trăiască în prezent și să nu rememoreze clipele dureroase prin care a trecut.

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a dezvăluit actrița, invitată la ”Vorbește lumea”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/eugenia-serban-schimbare-uiitoare-de-look-410016.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava