Concert pascal
MOPAN Suceava

Regatul Ţărilor de Jos va găzdui săptămâna aceasta o ediţie fără exuberanţă a Eurovision, cu 3.500 de persoane care vor asista la concursul de la Rotterdam, potrivit AFP. Candidaţii vor fi închişi într-un „balon special”, conform click.ro.

În condiţiile în care vaccinarea permite ţărilor europene să ridice treptat restricţiile sanitare, Regatul Ţărilor de Jos a autorizat oficial participarea publicului la eveniment la finalul lunii aprilie.

„A găzdui Eurovision în această perioadă specială nu este o responsabilitate pe care să nu o luăm în seamă”, a asigurat directorul executiv al concursului Martin Oesterdahl, potrivit sursei citate.

Pentru spectatorii obişnuiţi să vadă pe ecran o mare de steaguri şi artişti din lumea întreagă, ediţia 2021 promite să fie diferită. Dacă majoritatea concurenţilor, din 39 de ţări, vor face deplasarea până la Rotterdam, alţii, precum cel din Austria, vor participa prin intermediul unei înregistrări video.

Delegaţiile naţionale vor fi supuse la faţa locului la reguli riguroase, inclusiv separarea strict faţă de public şi obligativitatea efectuării unui test la fiecare 49 de ore.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/eurovision-2021-noi-restrictii-pentru-artisti-si-delegatii-3500-de-persoane-vor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava