La 39 de ani, Delia are o carieră impresionantă, un soț model și pare că tot ce-i mai lipsește solistei pentru a se declara împlinită este un copil! Delia Matache a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care nu se grăbește încă să-l facă, notează click.ro.

În premieră, solista și-a deschis sufletul și a recunoscut, invitată la podcastul Andrei, „Acasă la Măruță”, că și-ar dori și ea o fetiță, fiind practic topită după Jessie, fiica surorii sale.

Delia este însă, în continuare, indecisă și a divulgat motivul real pentru care nu face încă un copil. ”Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aș dori o fetiță! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toții, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deși cred că aș fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate!“, a mărturisit Delia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-nu-face-delia-un-copil-am-frici-dar-mi-dori-o-fetita

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava