• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comuna Dumbrăveni a găzduit sâmbătă ediţia a VIII-a a Festivalului Literar „Mihai Eminescu”. Evenimentul a fost unul de amploare, la Dumbrăveni fiind prezenţi nu mai puţin de şapte academicieni din România, Ucraina şi Republica Moldova. La ediţia de anul acesta a Festivalului din Dumbrăveni a fost lansată în premieră naţională „Opera publicistică a lui Mihai Eminescu”. Cele trei volume în care este reunită întreaga publicistică a marelui poet naţional au fost editate de Fundaţia Naţională pentru Cultură şi Artă Bucureşti, cu sprijinul financiar al Pimăriei şi Consiliului Local Dumbrăveni.


Lansarea volumelor s-a făcut în prezenţa academicienilor români Eugen Simion (fost preşedinte al Academiei Române), Ioan Aurel Pop (rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca), Nicolae Breban, Bogdan Simionescu, Maya Simionescu. Alături de aceştia, la Dumbrăveni au mai fost prezenţi academicienii Vasile Tărâţanu (Ucraina) şi Mihai Cimpoi (Republica Moldova).
În cadrul Festivalului de la Dumbrăveni, fostul preşedintele al Academiei Române, Eugen Simion, a subliniat faptul că pentru editarea volumelor „Opera publicistică a lui Mihai Eminescu” „a complotat” cu primarul Ioan Pavăl, cel care şi-a adus un sprijin important în acest sens.


Tot sâmbătă, preşedintele Uniunii Ziariştilor din România, Doru Dinu Glăvan, a înmânat o diplomă de excelenţă Primăriei şi Consiliului Local Dumbrăveni.
În cadrul Festivalului Literar „Mihai Eminescu”, primaru Ioan Pavăl a înmânat diploma de cetăţeni de onoare ai comunei academicienilor Ioan Aurel şi Nicolae Breabăn. Diplomele de cetăţean de onoare au mai fost primite şi de către Ion Pînzari, din Chişinău, precum şi de Viorel Apetrei din localitate Sălăgeni, acesta primind distincţia pentru sprijinul acordat în renovarea şcolii din acest sat.

Eveniment naţional: „Opera publicistică a lui Mihai Eminescu” a fost lansată la Dumbrăveni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava