Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bistriţa s-a desfăşurat Crosul „Gabriela Szabo Runfest”. La competiţie au participat 1.200 de atleţi din întreaga țară. Cei mai mulţi au fost, aproape 900 au fost înscrişi la grupa de vârstă 10-15 ani, care au alergat pe o distanță de doi kilometri, 150 de participanți s-au aflat la startul cursei de patru kilometri la categoria Open 15-18 ani, circa 90 la cursa de 8 kilometri Open 18+ și alți 66 la cursa de 4 kilometri pentru juniori 16-17 ani.

La deschiderea crosului au fost prezenți primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, dar și fostul ministru delegat pentru Ape și Păduri, Doina Pană. Bugetul competiției a fost asigurat de către Primăria municipiului Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, la care s-au alăturat sponsori.

Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au avut o comportare deosebită numărându-se printre protagoniştii competiţiei. Proba de 8 kilometri a fost câştigată de Andrei Leancă, cea de 4 kilometri la 15-19 ani a revenit lui Dorin Andrei Rusu, cea de 2 kilometri la categoria 13-15 ani a fost câştigată de Claudiu Daniel Mihăescu, în timpce în proba de 2 kilometri 13-15 ani la feminin, Paula Alina Vîntu a sosit a doua.

„Sunt foarte încântat de rezultatele sportivilor mei şi sper ca la Campionatul Naţional de juniori II, etapa I, să confirmăm baremele pentru Campionatele Mondiale de juniori II care se vor desfăşura la Cali în Columbia şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc la Tbilisi în Georgia. Mulţumim Primăriei Municipiului Vatra Dorna pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul sportivilor de la CSM Dorna Vatra Dornei, Cristian Prâsneac.

sursa foto: CJ BN

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava