Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania de consultanță de afaceri Expense Reduction Analysts (ERA) își extinde prezența pe piață și lansează un program de atragere de consultanți asociați. Scopul acestui program este găsirea unei soluții practice în optimizarea relațiilor cu furnizorii, creșterea valorii afacerilor și reducerea costurilor.

„Abordarea noastră financiară fără riscuri, cu remunerare exclusivă la succes, reprezintă un mediu propice pentru cei care aspiră să facă primii pași spre antreprenoriat. Programul de Consultant Asociat oferă experiență valoroasă, recompense financiare și o cale de a vă alătura rețelei globale ERA, cu sprijinul unei mărci premiate”, declară Remus Hîrceagă, directorul general al ERA.

Printre avantajele înrolării în acest program se numără păstrarea locului de muncă actual, venituri mai mari și remunerare în funcție de succesul obținut.

Consultanții asociați vor primi sprijin și vor avea șansa de a deveni, în viitor, parteneri independenți ai ERA.

„Cei interesați de oferta noastră vor avea oportunitatea de a experimenta cele mai importante trei libertăți de care se poate bucura un antreprenor: gestionarea timpului conform propriilor nevoi și aspirații, șansa de a-și majora veniturile în funcție de rezultatele obținute și apartenența la o echipă de peste 1000 de consultanți din diverse domenii, la nivel global.”, precizează Remus Hîrceagă, directorul general al ERA.

ERA, activă din 2011 pe piaţa românească de consultanţă specializată în managementul costurilor, estimează că până la finalul anului 2024 va atrage cel puţin 20 de parteneri noi, iar până în 2025 îşi va dubla numărul de asociați, la circa 40 de specialişti, ca urmare a creşterii economice solide a României şi a interesului afacerilor locale de a-şi reduce cheltuielile.

Cu o experiență de peste 30 de ani, ERA a sprijinit companii din întreaga lume în vederea optimizării costurilor, indiferent de mărime sau domeniu de activitate.

Cele mai mari reduceri de costuri se obțin în companiile active în domeniile energie, chimicale, logistică, ambalaje, managementul deşeurilor, managementul flotelor, capital de lucru, asigurări şi telecomunicaţii.

Despre Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts este o firmă globală de consultanță de afaceri fondată în 1992. Cu o experiență vastă în industrie, oferă servicii de optimizare a costurilor, gestionare strategică a furnizorilor și creștere valorică pentru companii din întreaga lume.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava