Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că în această după amiază a avut loc o explozie într-un apartament din municipiul Suceava. Explozia, care nu a fost urmată de un incendiu, s-a produs în unul dintre blocurile tur din George Enescu, faţă în faţă cu fostul magazin „Mobila”. Potrivit ISU Suceava, în urma exploziei nu au fost anunţate victime. Din primele investigaţii, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale în interiorul apartamentului. La locul exploziei sunt aşteptaţi reprezentanţii firmei de furnizare gaze naturale pentru a se stabili cauza exploziei. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Cel mai probabil, explozia din apartament s-a produs din cauza depozitării incorecte a unui tub spray, cu insecticid, lângă o lumânare aprinsă.

Explozie într-un apartament dintr-un bloc turn din cartierul George Enescu. Nu au fost înregistrate victime, 5.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava