Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurențiu Reghecampf a spulberat orice incertitudine care plana asupra mariajului său cu Anamaria Prodan și a declarat, răspicat: „Am depus actele de divorț”. Cristi Brancu, apropiat al celor doi, a făcut declarații pentru Click! despre subiectul momentului.

Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a analizat pentru Click! despărțirea care a a aruncat showbiz-ul în aer.

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul Exclusiv VIP, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-familia-e-soc-dupa-vestea-divortului-ana-contribuit-decisiv-la-averea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava