Concert pascal
MOPAN Suceava

Nick Carter, 42 de ani, de la Backstreet Boys, nici nu și-a revenit bine după decesul fratelui său, Aaron Carter, că a primit o nouă lovitură! Împotriva sa a fost deschis un proces de viol, intentat de echipa de avocați a unei fete, care a fost diagnosticată cu autism, notează click.ro.

Fapta ar fi avut loc în 2001, când Shannon Ruth avea 17 ani. „Ultimii 21 de ani au fost marcați de durere, confuzie, frustrare, rușine și reproșuri, iar asta e din cauza faptului că am fost violată de Nick Carter. Chiar dacă sunt diagnosticată cu autism și sufăr de paralizie cerebrală, nu cred că ceva mi-a dăunat mai mult în viață decât ceea ce mi-a făcut și spus Nick Carter. Îmi amintesc clar că după ce m-a violat, mi-a spus că sunt o zdreanță retardată și mi-a lăsat urme pe braț”, a declarat Shannon Ruth, care a împlinit 39 de ani, conform sursei citate.

Evident, până la demararea procesului, când vor fi prezentate și probele, artistul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fantomele-trecutului-nick-carter-acuzat-ca-a-2226369.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava