Concert pascal
MOPAN Suceava

Lia Bugnar (53 de ani) a trecut la începutul lunii noiembrie printr-o situație total neașteptată! Scenarista a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu un dosar penal. La o lună de la nefericitul eveniment, actrița a dezvăluit pentru Click! că nu înțelege nici acum de ce reprezentanții Poliției Române i-au deschis dosar penal in rem pentru acel eveniment neplăcut.

„M-am ales cu un dosar penal care este absurd din punctul meu de vedere. Înțeleg că există o lege că ei trebuie să cerceteze să vadă dacă nu s-a întâmplat altceva. Este foarte frumos că au intențiile astea, doar că pe mine nu m-a cercetat nimeni. Există dosarul, dar nu mi-a dat nimeni nici măcar un telefon. Între timp, eu puteam să fi și murit de la accident. Nu afla nimeni. Sunt complet incultă pe această parte de legi, dar mi s-a explicat atunci că se face un dosar penal în legătură cu fapta, nu cu persoana. Continui să nu înțeleg în ce constă necesitatea dosarului, care durează trei luni, câtă vreme a trecut deja o lună și nimeni nu m-a sunat să le arăt bicicleta…poate este făcută ferfeniță, poate m-a lovit un camion, deci este absurd. Părerea mea este, ca să fie o acțiune pentru ei, e ca o bifare.”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/lia-bugnar-lasata-cu-ochii-in-soare-si-cu-un-2225278.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava