Fața lui Gigi Hadid s-a schimbat în timpul sarcinii, facându-i pe fanii ei să creadă că a apelat la intervenții cosmetice, potrivit contactmusic.com.

Modelul în vârstă de 25 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil și al iubitului ei, Zayn Malik, a spus, într-un live pe Instagram cu make-up artistul Erin Parsons, conform sursei citate: „Oamenii cred că apelez la intervenții cosmetice pentru a-mi ‘umple’ pomeții și din acest motiv fața mea ar fi rotundă – sunt așa de când m-am născut. Mai ales în luna festivalurilor de modă când, știți deja, aveam deja câteva luni de sarcină. Am obraji proeminenți deja, nu am nevoie să îi mai conturez în niciun fel ori să apelez la injecții.”

Frumoasa blondă crede că sunt „amuzante” speculațiile online cu privire la aspectul ei. „Este atât de amuzant – tot ce citești în mediul online. Oamenii cred că mi-am schimbat forma sprâncenelor, că mi le-am arcuit foarte tare. Dacă veți privi poze cu mine când eram bebeluș, veți observa că aceste sprâncene nebune le am de când m-am născut.”, a mai spus Gigi Hadid, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava