Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată la debutul ei în Liga a III-a, FC Pojorâta a făcut un meci bun în compania mai experimentatei ei adversare, Kosarom Pașcani și a reușit să se impună în final cu 1-0. Trei puncte importante pentru moralul echipei pregătite de Dănuț Mîndrilă în perspectiva jocurilor ce vor urma.

Prima repriză a fost echilibrată, ocaziile de poartă fiind rare, emoțiile de început de campionat fiind destul de mari. Oricum, gazdele au fost mai active și au reușit să deschidă scorul prin Ioniță, care a transformat un penalty în minutul 41.

La reluare oaspeții au ieșit la atac, însă nu au avut luciditatea de a pune în pericol poarta celor de la FC Pojorâta. Acest lucru nu s-a întâmplat nici după eliminarea din joc a lui Lazăr de la formația gazdă.
Situațiile cele mai bune de a marca au fost tot de partea grupării lui Dănuț Mîndrilă, pe contraatac Irimia și Stroia trecând pe lîngă majorarea scorului. A fost în final victorie pentru FC Pojorâta în disputa cu Kosarom Pașcani și un început promițător de campionat pentru gazde, care se pare că vor fi o ”nucă grea” de spart pentru orice adversar.

Bucovina Pojorâta: Axinte – Prundean, Neagoe, Fortună, Ioniță, Cherariu, Nemeș, Lazăr, Botezatu, Irimia, Beleca. Rezerve: Turiță, Tivodari, Donose, Ilie, Iftimie, Dodan și Stroia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava