• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Federația Română de Fotbal lansează noul brand al Cupei României, cu ocazia finalei numărul 78 a competiției.

Acest eveniment oficializează mai mult decât un proiect care propune o nouă identitate: Cupa României renaște prin valorile ei unice și va redeveni competiția inimilor suporterilor

Înaintea ultimului act al ediției 2015/2016, Federația Română de Fotbal propune suporterilor, cluburilor și partenerilor o provocare, anunțând relansarea unui brand de referință pentru fotbalul autohton.

Cupa României înseamnă autenticitate, spectacol sportiv, bucuria jocului, pasiune, comuniune și apropiere socială. Sub semnul acestor valori, propunem o nouă identitate vizuală precum și o reconfigurare a acestei competiții care își redobândește, astfel, statutul distinct.

„În comunitățile de care suntem legați, fiecare dintre noi ne dorim să retrăim bucuria minunată a fotbalului prin sentimentul apartanenței, atât la comunitate, cât și la valorile perene ale sportului, care adaugă valoare vieții noastre. Fotbalul este un liant și o sărbătoare, așadar Cupa României își recapătă simbolurile și identitatea în acest sens”, a declarat Președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu.

Mai multe detalii despre Cupa României gasiți pe noul site: http://bit.ly/255n1FG

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava