Concert pascal
MOPAN Suceava

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul meciurilor din cadrul primului tur al Cupei României Timişoreana. Astfel, primele echipe sucevene care vor intra în “focul” competiţiei sunt câştigătoarea fazei judeţene, Progresul Frătăuţii Vechi, şi divizionara a treia ACS Bucovina Rădăuţi, cele două formaţii urmând să se întâlnească miercuri, 17 iulie, cu începere de la orele 17.30, într-o partidă eliminatorie programată pe stadionul “Comunal” din Frătăutii Vechi.

Revenită la antrenamente la începutul acestei săptămâni sub comanda unui nou antrenor, în persoana lui Daniel Stoica, gruparea rădăuţeană abordează extrem de relaxată primul meci oficial al sezonului 2013/2014, în condiţiile în care “galben-albaştrii” nu au trasat din partea conducerii vreun obiectiv pentru Cupa României.

Managerul rădăuţenilor, Manuel Costache, este mai mult cu gândul la viitoare ediţie de campioanat, dezvăluind că este în negocieri cu cinci jucători pentru a veni la Rădăuţi.

Progresul Frătăuţii Vechi a ajuns pe tabloul naţional al Cupei României Timişoreana după ce a câştigat faza judeţeana a competiţiei, acolo unde a trecut în finală, cu scorul de 1-0, de formaţia Viitorul Vereşti. De partea opusă, Bucovina Rădăuţi a terminat sezonul trecut pe locul 8 în clasamentul Seriei a I-a din Liga a III-a.

Sporting Suceava va intra în Cupa României odată cu turul II, pe data de 31 iulie, în vreme ce Rapid Suceava va debuta în competiţie în turul IV, odată cu restul divizionarelor secunde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava