Concert pascal
MOPAN Suceava

Fosta concurentă de la “Vocea României” şi-a făcut o operaţie de mişcorare a stomacului şi a reuşit să dea jos 30 de kilograme. Feli Donose a povestit reporterilor Click! cum e viaţa după operaţie, la ce a renunţat şi la ce visează cu ochii deschiși.

„Încă dinainte de operaţia asta de micşorare a stomacului am făcut sală cu un antrenor, Valentin Vasile, pe care îl recomand tuturor. (…) E greu în lumea asta muzicală, pentru că eşti mereu pe drumuri dintr-un loc în altul. Psihic e greu, căci eşti mereu pe fugă, te opreşti prin benzinării şi eşti tentată să mănânci lucruri nesănătoase. Dar eu încerc să nu mai fac greşeli. Încerc să dorm bine, pentru că şi nesomnul şi stresul duc la îngrăşat. Multă vreme am mâncat din benzinării şi nu mă hidratam aşa cum trebuie. Sunt super atentă la meniul meu, dar mai dau cu stângul în dreptul şi mai trişez, pentru că poate vreau să mănânc o prăjitură cu multe calorii. Dar apoi am grijă să compensez, vine natural dorinţa de a face mişcare, de a da jos”, a povestit solista pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/feli-viata-dupa-operatia-de-micsorare-stomacului-mai-dau-cu-stangul-dreptul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava