Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwen Stefani a divorțat de Gavin Rossdale, anul trecut, după o căsnicie ce a durat treizprezece ani, invocând diferențe ireconciliabile, după ce s-a zvonit că Gavin ar fi avut o aventură, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața, care împarte cu Gavin custodia celor trei copii ai lor, Kingston, în vârstă de zece ani, Zuma, de opt ani, și Apollo, în vârstă de doi ani, a vorbit într-un interviu pentru USA Today despre durerea prin care a trecut după despărțire. Ea a spus, conform sursei citate: „Eram moartă. Mă simțeam de-a dreptul moartă, eram panicată – cred că oricine s-ar fi simțit la fel. Cred că făcând parte din juriul The Voice, înconjurându-mă de muzică mereu și de toți acești oameni care trecuseră deja prin ce eu treceam pentru prima dată, m-a ajutat și m-a scos din acea stare.”

Tot la ‘The Voice’ l-a întâlnit pe cântărețul Blake Shelton, al cărui mariaj se destrămase, de asemenea, recent. Gwen a declarat: „Blake trecea exact prin același lucru ca și mine, exact în același timp.” Curând, între ei s-a legat o prietenie frumoasă. „Niciodată, nici în cele mai nebunești vise nu aș fi prevăzut asta.”, a adăugat cântăreața.

Noul album al artistei va fi lansat la sfârșitul acestei luni și, chiar dacă lucrurile nu sunt încă roz, Gewn este optimistă. „Nu spun că nu îmi mai este greu. Fiecare zi însă este o provocare. Încă sunt în stare de șoc. Dar, totuși, este bine.”, a mai spus Gwen Stefani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava