Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr de 20 de ani din Dumbrăveni a ajuns în arestul poliţiei după ce a încercat să jefuiască o femeie. În după amiaza zilei de vineri, Postul de poliţie Dumbrăveni a fost sesizat de  o femeie, de  58 ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul zilei de joi, în timp ce se afla la domiciliu, în casă a intrat un tânăr de  20 ani care a ameninţat-o cu acte de violenţă, solicitându-i să-i dea banii.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de joi, în jurul orei 18:00, femeia se afla la domiciliu, timp în care,  prin forţarea uşii de acces, în locuinta sa a intrat un bărbat care a ameninţat-o că o bate dacă nu-i dă banii. Bărbatul a scotocit prin casă după bani, dar întrucât nu a găsit a plecat.

Sâmbătă, polițiștii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea faptei, care a fost reținută pentru 24 ore, după care, în baza probatoriului l-au prezentat Judecătoriei Suceava, instanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava