Concert pascal
MOPAN Suceava

O persoană care a fost complice la o înşelăciune prin metoda accidentul a fost identificată şi reţinută de poliţiştii suceveni.
Cercetările în acest caz au fost începute după ce în data de 3 martie a.c., poliţiştii din Grănicești au fost sesizați de o femeie de 64 ani, din localitate, despre faptul că pe 2 martie 2015, fiica sa, de 41 ani, a fost înșelată cu suma de 3.200 lei, prin metoda „Accidentul”.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în ziua de 2 martie 2015, între orele 13.00 – 14.00,  femeia de 41 de ani, care locuieşte cu mama sa, a fost sunată pe telefonul fix de acasă, de către o persoană necunoscută care s-a recomandat ca fiind polițist și care i-a adus la cunoștință faptul că  fratele său a suferit un accident de circulație în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori sunt accidentați și se află la spital. Bărbatul i-a spus că trebuie să-i dea suma de 550 euro pentru a se împăca cu tatăl minorilor.

Ulterior, femeia a luat din casă suma de 3.200 lei, ce aparţinea mamei sale, s-a deplasat în centrul comunei Grănicești, unde a înmânat suma de bani unui bărbat venit cu un autoturism.
În urma cercetărilor, în cursul zilei de sâmbătă, 7 martie a.c.,  polițiștii au reușit identificarea unui complice al autorului ca fiind un tânăr de 24 ani, din comuna Calafindești, care a recunoscut fapta comisă.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,  bărbatul a mai participat la alte două fapte comise pe raza municipiului Suceava, una în care o suceveancă a fost prejudiciată cu suma de 11.000 lei, şi una în care o altă victimă a fost înşelată cu suma de 7.000 lei.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, infracțiunile au fost săvârșite împreună cu alte persoane  care în prezent sunt încarcerate într-un penitenciar și cărora, în urma unui control le-au fost ridicate telefoanele mobile deținute.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți, care a dispus arestarea preventivă a  inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru complicitate la infracțiunea de înșelăciune.
În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului de 24 de an

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava