• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sediul PNL Suceava a avut loc la finele săptămânii trecute dezbatarea proiectului “Agenda femeii din România”, proiect ce îşi propune identificarea nevoilor şi intereselor locale ale femeilor în vederea realizării “agendelor locale”. Evenimentul a fost moderat de preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL, Cătălina Culipei, care a subliniat faptul că femeile au nevoi, interese si responsabilităţi specifice cu impact major atât în viaţa privată cât şi în cea publică. Ea a precizat că Partidul National Liberal se va concentra pe cunoaşterea priorităţilor electoratului feminin arătând că acesta reprezintă alternativa de care societatea românească are nevoie, fiind “singurul partid ancorat în mod real pe drumul schimbării”. La eveniment a fost prezent preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, care a încurajat doamnele să participe activ în viaţa politică şi administrativă a judeţului Suceava asigurând că PNL va dezvolta politici publice în privinţa egalităţii de gen şi a îmbunătăţirii nivelului de trai al familiilor din România. Printre pariticipantele la dezbatere s-au numărat deputata Sanda Maria Ardeleanu şi senatoarea Vasilica Steliana Miron, care au vorbit despre necesitatea implicării active a femeilor în politică şi administraţie. La eveniment au fost prezente femei din toate zonele judeţului iar problemele ridicate de acestea au vizat în cea mai mare parte lipsa locurilor de muncă în rândul femeilor, prezenţa redusă a acestora în administraţie şi în politică, lipsa facilităţilor fiscale pentru micii întreprinzători, lipsa creşelor şi numărul mic de grădiniţe precum şi declinul demografic ce pune în pericol sistemul de asigurări sociale, lipsa unor măsuri care să încurajeze familiile active şi să sprijine viitorii părinţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava