Organizația Județeană a Femeilor Liberale, împreună cu Organizația Municipală a Femeilor Liberale s-au alăturat campaniei „De Crăciun, dăruind vei dobândi!” printr-o donație ce a constat în cărți de citit, cărți de colorat, caiete, pixuri, creioane colorate, puzzle-uri și jocuri. Acțiunea femeilor liberale face parte dintr-o serie de acțiuni desfășurate anual cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ce cuprinde atât acțiuni cu scop caritabil, cât și manifestări specifice acestei sărbători.
Cristina Teodorovici, președinta OFL PNL Suceava a ţinut să precizeze că “mă bucur că în acest an am avut onoarea să sprijinim acțiunea cu scop caritabil „De Crăciun, dăruind vei dobândi!”. De altfel, noi, femeile liberale desfășurăm activități caritabile în mod constant, nu doar de sărbători, și credem că astfel de acțiuni trebuie să reprezinte o normalitate în calendarul acțiunilor oricărui partid politic.”

Femeile din PNL Suceava au sprijint campania „De Crăciun, dăruind vei dobândi!”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Maneaua_el

  @ Emanuel Merleanu
  Stimate domnule Stryke – as Emanuel Bereanu (sau viceversa…)
  Cetind filipica dvs. monstruoasa,am ramas profund şocat,mai ales ca,luandu-ne dupa prenumele dvs. neortodox,pareti a fi un neoprotestant care nu injura,nu scuipa,nu arunca chiostoace pe scarile blocului,nu bea si,in general,nu desfasoara activitati de natura celor imputate acestei nefericite doamne din BPJ al OF al PNL… Care acuma ar trebui sa-si prezinte demisia,avand onoarea nereperata dar si trei kile de mastica prima,vorba lui Caragiale…. Plus ca este vorba despre o discriminare vadita,ca cum ai putut sa spui ca doamna se vorba aia numai cu baronii din PNL si PSD,adeca aia din PDL ce au? Sau n-au? Sau sunt ca d-ta,adeca nevinovati intru domnul si se numai ei-in-de ei si in-de-ele?
  Mai sunt cateva chestiuni asupra carora trebuie sa reveniti cu precizari,ca sa nu se inteleaga gresit,sa nu creada lumea ca esti un bou,anume un bou ca toti boii,putin la simtire,vreun frustrat care n-a mai prins orele pe care .utacioasa le-a dat la rude si care,din acest motiv,se razbuna… Deci:
  – „…de cand s-a instalat la ISJ a inceput sa bea intruna” Dar inainte,cum era? Era pe calea cea buna apoi a fost corupta de mediul penelisto-pesedist?
  – „…o bolsevica care ia spaga…” Stii matale ca bolsevicii,numai ei, luau,predilect,spaga? Dar mensevicii,ce luau?
  – „…suge la microfoane”,”…o curva care cand a dat…’,”… a luat painea de la gura a multe cadre tinere…” – intelegem cat este de odioasa si de pidosnica dar , mai incolo,tot dumneata,marturisesti ca: „…am avut-o candva draga pe aceasta idioata”
  Adicatelea,cum? Sa intelegem ca ai fost si dumneata un fel de actionar minoritar la bordelul dumneaei ,la gaurice,cum ar fi,dar insa deoarece ai fost nemultumit de prestatie (a fost ea nemultumita),ai stat pe tusa 2 ani?
  Caci la scripturile laice zice asa: „”Mandro,noi cand ne iubeam/dintr-un mar ne saturam/dar acuma chiar din zece/nici de sete nu ne trece!” Insa nu si la scripturile voastre,ma gandesc eu…
  Mai sunt si alte concluzii tulburatoare dar,analizand cu atentie stilul,pistilul precum si epistemologia conceptelor mai mult sau mai putin didactice ale dumitale,as zice ca prost ar fi cine si-ar da copiii la scoala unde lucrezi,eu n-as face-o… Pentru ca matale ai in comun cu scoala cam ce are si baba repartizata la serviciul de mitraliera… Tot astfel,am banuiala ca doamna cu pricina mai degraba te-a fript cu orele intr-un moment de luciditate…
  Cat despre ocupatiunile nedidactice ale pârâtei,ale suszisei doamne de la OF al PNL,eu zic sa-i dea Dumnezeu sanatate si virtute,sa aiba ce bea si ce una-alta,ce-o mai fi pe-acolo…
  De-aia poate este bine sa reveniti cu precizari insa cel mai bine pentru obrazul dumitale ar fi s-o lasi asa,neprecizata,sa mai uite lumea,domnu’ Emanuel…

 • http://emanuelbereanu@yahoo.com Lukas Strike

  această mafioată de ţigancă care de când s-a instalat la ISJ a început să bea întruna, o bolşevică care ia şpagă, care suge la microfoane şi care se fute cu toti baronii din PNL şi PSD, o curvă care când a dat de PULĂ nu se mai satură, a luat pâinea de la gură a multe cadre tinere din învăţământul sucevean, dacă nu-i dai şpagă nu te rezolvă scârboşenia penală, am avut-o cândva dragă pe această idioată, dar când mi-a luat pâinea 2 ani la rând şi mi-a dat orele la o rudă de-a ei atunci s-o ia dracului de ţigancă PNListă căruia îi place s-o sugă.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava