Concert pascal
MOPAN Suceava

O delegație a OFL Suceava a fost prezentă vineri, 31 martie 2023 la Palatul Parlamentului unde s-a ținut Congresul extraordinar al Organizației Femeilor Liberale 2023. În cadrul congresului, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a fost aleasă, cu 837 de voturi, noua președintă a Organizației Femeilor Liberale. Senatoarea Nicoleta Pauliuc o va înlocui pe Florica Cherecheș, fost deputat de Bihor.

Premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, în cadrul unui discurs în fața Congresului Femeilor Liberale, că „ne-am angajat de fiecare dată să facem în așa fel încât să creștem numărul de domnișoare și doamne în tot ceea ce înseamnă activitate și, în mod deosebit structurile de conducere, indiferent de nivelul la care ne referim”.
Deputata PNL Raluca Turcan a precizat că organizarea Congresului Organizaţiei Femeilor Liberale a fost pentru ea cea mai concludentă ocazie de a vedea că femeile pot fi solidare, dar şi că există o nevoie reală ca acestea să fie tratate cu respect.

Femeile liberale sucevene și-au adus aportul la alegerea noului președinte al Organizației Naționale a Femeilor Liberale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava