MOPAN Suceava

În zilele de 8 – 10 mai 2015, Asociația MECANTURIST Galați organizează Festivalul de Turism și Ecologie „Mecanturist” etapa I a Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților competiție găzduită de Parcul Național Munții Măcin.

Competiția, înscrisă în calendarul Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților, este o competiţie sportivă de masă deschisă tuturor grupurilor de persoane, cluburilor și asociațiilor de turism și ecologie din țară, afiliate sau neafiliate.

Campionatul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților este la a IV a ediție, iar anul acesta are în componență zece etape organizate în diverse masive din România, fiind o competiție specializată, al cărei clasament general este alcătuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munților 2015.

Poate participa orice persoană care iubește muntele, are spirit de echipă și practică mișcarea în aer liber, neexistând restricţii de vârstă sau sex. Sunt necesare numai: o stare bună de sănătate, un nivel de pregătire fizică adecvat probei la care se înscrie, un echipament corespunzător și o gustare în rucsac.

Conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munților 2015 vor fi 6 categorii de concurs a câte 3 probe obligatorii (raid montan, orientare și proba teroetică), pe echipe.

Probele opționale ale etapei sunt: proba de escaladă (noduri de alpinism pentru categoria Family, escaladă pentru celelalte categorii), proba de cross montan – probă individuală, proba de orientare cu GPS-ul – proba individuală și proba culturală.

Proba culturală se va încheia cu un recital trupa CALEnDAR, sâmbătă 9 mai începând cu orele 20,00.

Se vor acorda premii primilor trei clasați atât la fiecare categorie, cât și la „general” și multe alte premii surpriză.

Detalii despre organizare taberei, ora de start, traseul complet, lungime traseului, diferența de nivel și multe altele pe pagina oficială a Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților și pe site-ul Asociației MECANTURIST: www.stafetamuntilor.ro și www.mecanturist.ro.

Toate probele organizate conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munților sunt gratuite și nu se vor percepe taxe de participare.

Competiția este organizată în premieră de Asociația MECANTURIST este realizată cu sprijinul Primăriei comunei Greci, Direcției Județene de Sport și Tineret Galați, Rotary Club Galați Donaris, ArcelorMittal Galați, Dexter Serv S.R.L.

Pentru accesul în Parcul Național Munții Măcin taxa de intrare este de 6 lei, biletul fiind inclus pentru participarea la tombola Festivalului „Mecanturist”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava