Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest weekend, Iulius Mall Suceava găzduiește un eveniment culinar deosebit: Festivalul Mediteraneean, dedicat fructelor de mare și dulciurilor tradiționale turcești. Meniul include o varietate de preparate, precum creveți, scoici, calamar, caracatiță, pui de baltă, homari și King Crab, dar și halva, baclava, gözleme, su börek, tantuni. În schimb, cei mici se vor distra la spectacolul de teatru si magie  – „Poveștile Copacului Magic” și vor realiza lucruri frumoase la Atelierele de Creație.

De pe 8 până pe 10 martie 2024, la Iulius Mall Suceava, găsești o bucățică din inima Istanbulului. Bucătarii experimentați ai Festivalului Mediteraneean au pregătit o gamă largă de preparate din fructe de mare, special pentru toți cei care iubesc deliciile marine. Pe lângă acestea, se numără și alte opțiuni culinare: frigărui de berbecuț sau pui și celebrele Adana kebab, preparate cu ingrediente atent selecționate pentru a oferi vizitatorilor o experiență culinară autentică. Iar pentru iubitorii de dulciuri, festivalul pregătește o surpriză turcească: delicioasele baclavale. Acestea pot fi savurate în diverse arome, de la nucă, fistic, vișine, până la ciocolată sau rahat turcesc.

În schimb, cei mici vor putea participa și în această sâmbătă la Ateliere de creație. Astfel, două serii de câte 25 de copii, una de la ora 14:00 și una de la ora 15:00. Mai mult decât atât, prichindeii vor avea parte și de spectacol de teatru și magie pentru copii. În intervalul orar 16:00 – 17:00, vor afla „Poveștile Copacului Magic” împreună cu actorii de Teatro Blu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava