Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii „Survivor All Stars” au avut parte de o mare surpriză atunci când Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția, după un duel eliminatoriu cu Zannidache. Însă, Faimosul nu a plecat din Republica Domincană chiar cu mâna goală! El a fost recompensat cu o sumă deloc neglijabilă, de către PRO TV, potrivit click.ro.

În timpul ediției de pe 7 martie, echipa Faimoșilor a fost nevoită să propună persoanele care ar trebui să părăsescă competiția. TJ Miles a fost cel care a deținut colanul de imunitate, iar popunerea lui a fost Zannidache, care a trebuit să meargă la duel împotriva lui Cătălin Zmărăndescu. În urma duelului, fostul luptător a plecat acasă, după 7 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Deși competiția a ajuns deja în săptămâna cu numărul 8, Cătălin Zmărăndescu s-a alăturat celorlalți concurenți de abia în a doua săptămână, așa că, practic, a participat doar 7 săptămâni la emisiune.

Astfel, potrivit informațiilor de la cancan.ro, se pare că fostul luptător a primit suma de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Domincană. Așadar, se pare că la finalul celor 7 săptămâni petrecute în competiție, Cătălin Zmărăndescu s-a ales de la PRO TV cu suma de 35.000 de euro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/cati-bani-a-incasat-zmarandescu-dupa-eliminarea-2345885.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava