Concert pascal
MOPAN Suceava
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține, în calitate  de  partener educațional, Festivalul Concurs de Creație și Interpretare Muzică Folk „TOAMNA BALADELOR”, organizat de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.
  • Pe parcursul a două zile, cei mai talentați tineri din gimnaziile și liceele din România vor concura la secțiunile de Interpretare și Creație folk din cadrul Festivalului.
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține copiii și tinerii supradotați și talentați, premiind câștigătorii Festivalului.

Sâmbătă și duminică, 11 și 12 noiembrie, Palatul Național al Copiilor din București va deveni scena Festivalului „TOAMNA BALADELOR”. Această întâlnire anuală a pasionaților de folk reunește elevi talentați din gimnaziile și liceele din toată țara. Organizat de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, evenimentul este susținut de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în calitate de partener educațional.

Festivalul „TOAMNA BALADELOR” oferă tinerilor pasionați de folk ocazia să-și demonstreze măiestria în fața unui juriu de specialitate. În cele două zile dedicate muzicii folk, tinerii vor participa la cele două secțiuni ale Festivalului: Interpretare și Creație. În cadrul primei secțiuni, concurenții vor interpreta piese românești consacrate ale genului, iar în cea de-a doua secțiune își vor demonstra originalitatea prin compoziții proprii.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține copiii și tinerii supradotați și talentați în diferite domenii de activitate. Astfel, cel mai bun solist va fi premiat cu o chitară, iar cel mai bun grup va primi seturi de accesorii pentru chitară

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava