Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Rosalinda Celentano, fiica faimosului Adriano Celentano şi a Claudiei Mori, a avut o viaţă agitată, plină de probleme, iar recent a făcut o serie de confesiuni tulburătoare, potrivit click.ro.

Rosalinda Celentano, unul dintre copiii unuia dintre cele mai iubite şi longevive cupluri din lumea showbiz-ului, Adriano Celentano şi Claudia Mori, a avut o viaţă greu încercată, încă de la vârsta de 18 ani. Rosalinda a fost crescută de mama sa într-o manieră strictă, ceea ce a făcut-o să se răzvrătească şi să fugă de acasă atunci când a ajuns la vârsta majoratului. A trăit pe străzi, timp de şase luni, chiar.

Rosalinda Celentano a mai avut o lovitură grea din partea familiei, când a anunţat că este lesbiană: faptul că nu a fost acceptată pentru orientarea ei sexuală a afectat-o şi a avut probleme mentale din această cauză. Mai mult, Rosalina a avut o tentative de suicid, la vârsta de 36 de ani, după ce a jucat în filmul “The Passions of the Christ”, al lui Mel Gibson. În urma unui dezechibru, ea a luat o supradoză de somnifere, dar medcii au reuşit să o salveze la timp, notează sursa citată.

Actriţa, care are acum 53 de ani, a vorbit deschis atunci despre problemele pe care le-a întâmpinat, de-a lungul anilor şi a făcut chiar o declaraţie uimitoare.  „Da, am 52 de ani şi sunt încă virgină. E ca şi cum am zidul chinezesc în jurul meu”, a spus Rosalinda, pentru Libero Quotidiano, conform okmagazine.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiica-lui-adriano-celentano-viata-410805.html

Fiica lui Adriano Celentano, viaţă marcată de drame. Dezvălurile Rosalindei: "Am 52 de ani şi sunt încă virgină", 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava