Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiica lui Alin Oprea a intervenit în divorțul dintre el și mama acesteia, criticându-și dur tatăl în direct, prin conversație telefonică, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, potrivit click.ro.

Adolescenta și-a criticat tatăl, printre suspine și lacrimi și nici măcar nu i-a dat acestuia dreptul la replică ulterior, imediat după intervenția sa închizând telefonul. Oprea a povestit că nu a mai putut intra în casă pentru a-și lua o parte din lucruri, deoarece fosta soacră și fostul cumnat nu i-au mai dat voie.

Așadar, artistul a cerut ajutorul autorităților, sunând la 112. După acest eveniment, fiica artistului, Melissa, a venit cu un mesaj tranșant pentru tatăl ei, susținând că trebuia să intre în casă și să vorbească cu copiii lui. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână. Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului în cadrul emisiunii anterior menționate. După mesajul fiicei lui, transmis în lacrimi, Alin Oprea s-a emoționat la rândul său și a plâns, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-lui-alin-oprea-interventie-dura-direct-sa-ti-fie-rusine-si-facut-tatal-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava