Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiica lui Hugh Jackman i-a pus eticheta de ˝plictisitor˝ acestuia în timpul unei apariții pe scenă și a întrebat dacă ar putea să stea în culise, în loc să asiste la spectacolul tatălui ei, scrie contactmusic.com.

Actorul din ´Wolverine´ susținea un show pe Broadway, în New York, când fiica lui, Ava, în vârstă de 10 ani, care se afla în public, a ridicat mâna în timp ce audiența aplauda, determinându-l pe star să verifice dacă e în regulă. Doar că, probabil, a ajuns să regrete faptul că a chemat-o pe scenă.

El și-a amintit, în timpul emisiunii ´Dan and Maz Show´ de la 2Day FM: ˝Eu am întrebat-o: ´Este totul în ordine?´, iar ea mi-a răspuns: ´Da, putem merge în culise să stăm în cabina ta?´ Toată lumea a început să râdă, iar eu am spus că putem face asta.˝

˝A venit direct pe scenă și am zis: ´Ea este Ava!´…, apoi am întrebat-o dacă este totul în regulă, dacă vrea ceva, dacă-i este foame. Ea a răspuns: ´Nu, este doar puțin plictisitor.´˝

Cu toate acestea, vedeta în vârstă de 46 de ani – care mai are un fiu în vârstă de 15 ani, Oscar, împreună cu soția lui Deborra-Lee Furness – speră că fetița va fi mult mai impresionată, când va avea spectacole în Australia, spre finalul acestui an, potrivit sursei citate.

Show-urile lui Hugh ´Broadway to Oz´ se desfășoară în același timp cu turneul lui Taylor Swift – care este cunoscută pentru faptul că invită celebrități pe scenă în timpul concertelor – și ar fi dispus să cânte cu aceasta.

El a declarat: ˝Cred că este o idee grozavă. Fiica mea ar iubi momentul.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava