Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Will Smith l-a înlocuit pe Hugh Jackman în rolul principal din filmul ´Collateral Beauty´, scrie contactmusic.com.

Actorul din ´Men in Black´, în vârstă de 46 de ani, a fost confirmat în rolul principal, deși s-a zvonit că Johnny Depp ar fi preferatul producătorilor pentru a-l înlocui pe Hugh, care a fost forțat să se retragă din peliculă luna trecută.

În film, Will va interpreta un director executiv de publicitate din New York care a experimentat o tragedie personală, fapt ce îi face pe colegii lui să elaboreze un plan neconvențional în încercarea de a-l scoate din depresie, conform Deadline.

Drama – scrisă de Allan Loeb – este regizată de Alfonso Gomez-Rejon, cunoscut pentru ´Me and Earl and the Dying Girl´, și o va mai avea în distribuție pe actrița Rooney Mara, care a jucat în ´The Social Network´.

Se crede că filmările vor începe în luna octombrie, Hugh fiind obligat să renunțe din cauza programului conflictual cu înregistrările peliculei ´Wolverine´, care va ajunge în cinematografe în martie 2017, potrivit contactmusic.com.

Între timp, Will poate fi văzut în drama NFL ´Concussion´ și în adaptarea unei cărți de benzi desenate, semnată Warner Bros., ´Suicide Squad´, în care joacă și Cara Delevingne.

În ciuda faptului că nu este o fană a filmelor cu supereroi, Cara a descris ansamblul negativ din film ca fiind ˝nebun˝.
Ea a declarat: ˝Nu am mai fost atât de entuziasmată niciodată să văd o peliculă și chiar apar și eu în ea. Aș vrea să vă pot povesti totul despre ea. Acest film va fi cel mai bun lucru din lume.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava