Concert pascal
MOPAN Suceava

„Are mama o fetiță cât un ghemotoc, are mama o fetiță frumușică foc” sunt două versuri celebre dintr-o melodie care i se potrivesc de minune Sânzianei Buruiană (37 de ani). Vedeta este mândră din cale afară de fiica sa cea mare, Izabela (7 ani) care urmează să lanseze astăzi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, prima sa melodie, potrivit click.ro.

„Noi de mică am introdus-o în lumea artistică. A fost la diferite prezentări de modă, concursuri de miss, cursuri de canto, de dans, dar dintre toate ei i-a plăcut cel mai mult să cânte. Mi-a zis “mami vreau să mă fac cântăreață”. O susțin în ceea ce își dorește să facă, mi-aș dori să fie ca trupa Andre sau ca Andra Gogan, Iuliana Beregoi, care îmbină cumva muzica cu viața socială. Însă, chiar dacă o să devină cântăreață, bineînțeles că vom pune școala pe primul loc și tati (n.r – Nicolae Zuluf) la fel a zis că mai întâi școala, iar băieții mai târziu. Apropo de asta…se potrivește foarte bine cu băiețelul din videoclip cu care are piesa. El a câștigat numeroase premii până acum, este un băiețel de nota zece. Sunt potriviți ca și voce. Ei doi se cunosc de mult timp, mai exact de la concursurile de miss la care au participat împreună. Este un băiețel foarte pregătit. Nikolas face canto de la vârsta de patru ani și a câștigat multe trofee la concursuri”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Citește mai multe, EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/fiica-sanzianei-buruiana-se-lanseaza-in-muzica-2241852.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava