Concert pascal
MOPAN Suceava

Regizorul ‘Jurassic World: Dominion’, Colin Trevorrow, a dezvăluit că filmările la peliculă au fost suspendate două săptămâni, după „câteva” cazuri poitive de Covid-19, informează contactmusic.com.

Colin Trevorrow a scris pe Twitter, potrivit sursei citate: „M-am trezit că avem câteva cazuri de coronavirus pozitive pe platoruile de filmare ale ‘Jurassic World: Dominion’. Toate testele au ieșit negative la scurt timp după, dar, potrivit protocoalelor de siguranță, suntem nevoiți să luăm o pauză de două săptămâni. Ne întoarcem curând.”

Informaţia a venit la câteva ore după ce Universal a anunţat că a amânat data de lansare pentru ‘Jurassic World: Dominion’ pentru 10 iunie 2022, cu un an mai târziu decât era programată.

Acesta este al şaselea film din franciza care a debutat în urmă cu 27 de ani și este filmat în Marea Britanie. După mai multe luni în care lucrul la film a fost suspendat, din cauza crizei sanitare, aceasta a fost una dintre primele mari producţii reluate.

Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard au revenit în distribuţia din care fac parte Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum şi BD Wong.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava