• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Magda Vasiliu este copleșită de durere și neputință. Fiul ei în vârstă de șapte ani a fost diagnosticat cu cancer, iar prezentatoarea știrilor de la Prima TV se află cu el la tratament în Italia. Din nefericire, birocrația o împiedică să-și ia concediu medical pentru a fi alături de Vlad, notează click.ro.

Știrista primește toată susținerea din partea colegilor de la Prima TV, care fac cu rândul pentru a suplini absența ei de la pupitrul știrilor, însă lucrurile s-au complicat când Magda a avut nevoie de concediu medical de la medicul de familie, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi mesajul Magdei, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-magdei-vasiliu-diagnosticat-cu-cancer-stirista-nu-si-poate-lua-concediu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava