Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Starul pop britanic Ed Sheeran a îndeplinit dorința unei fane afectată de cancer când a vizitat-o în spital, după ce aceasta a ratat concertul său din Noua Zeelandă, scrie contactmusic.com.

Autorul piesei ´Sing´ este momentan în turneu în Australia și Noua Zeelandă și și-a făcut timp să o cunoască pe fana Jess Wright, care a fost diagnosticată cu leucemie la scurt timp după ce a cumpărat bilete pentru show-ul lui Sheeran din Auckland. Aceasta a fost considerată prea bolnavă pentru a participa la reprezentația din weekend (11 – 12 aprilie).

Interpretul a vizitat-o pe Wright în spitalul din Auckland duminică (12 aprilie) – la aniversarea vârstei de 20 de ani a acesteia – și a pozat alături de ea și prietenii ei, potrivit sursei citate.

Jess a postat o fotografie cu ea și cântărețul ei preferat și a notat la descriere: ˝Ed a venit să mă viziteze! A fost un tip așa de drăguț! Cu adevărat autentic și cu picioarele pe pământ. Nu m-am putut opri din zâmbit. Îți mulțumesc din nou! Nu vei ști niciodată cât de mult a însemnat pentru mine.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava