Concert pascal
MOPAN Suceava

David Pușcaș, fiul adoptat de cântăreața Luminița Anghel, i-a făcut acesteia multe probleme în ultimii ani. Cei doi au încetat să-şi mai vorbească de mai mult timp, dar adolescentul încă se agaţă de artistă pentru a se face auzit. Într-un video pe care l-a publicat recent, David explică ce a dus la situaţia tensionată dintre cei doi, potrivit click.ro.

„Eram cei mai buni prieteni. Puteam să vorbim orice, de la droguri la orientare sexuală. Mama mi-a spus că este foarte importantă comunicarea. Am văzut-o ca pe o prietenă. Mama şi-a dedicat toată tinereţea ei mie. Ea m-a crescut. Ea a ajuns la vârsta la care şi-a dorit un bărbat, un copil lângă ea… perioada în care eram doar eu cu ea a fost cea mai frumoasă. Eu cu acel om, alesul ei, nu ne-am înţeles deloc. Nu am putut să rezonăm. De când a apărut acest om în viaţa mamei şi în a mea totul s-a schimbat la 180 de grade.”, a spus David Puşcaş, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-rebel-al-luminitei-anghel-marturisiri-dureroase-despre-rupura-dintre-el-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava