MOPAN Suceava

Florence + The Machine a pus ochii pe America pentru luna octombrie și a adăugat mai multe date programului din turneul pe anul 2015, scrie contactmusic.com. Concertele live ale trupei Florence + The Machine nu se termină cu turneul mondial din vară sau cu aparițiile din cadrul festivalurilor; vor continua cu un alt set de date în luna octombrie în Statele Unite și Canada, cu câteva show-uri în Austin și LA.

În urma unor întâlniri pe care nu le putea rata la Glastonbury, Bonnaroo, Benicassim și Way Out West, Florence Welch își duce grupul în America, începând cu Austin City Limits pe 11 octombrie. De asemenea, trupa va cânta de două ori în LA la Hollywood Bowl, apoi vor susține un show la Santa Barbara Bowl și încă două la Berkeley’s Greek Theatre, potrivit sursei citate.

Interpretările live vin după lansarea celui de-al treilea album de studio al grupului, ´How Big, How Blue, How Beautiful´, care a ajuns deja în vârful topurilor din Marea Britanie și Statele Unite, de la prezentarea lui de săptămâna trecută.

Producătorul discului a fost Markus Dravs, care a lucrat anterior cu Bjork și Arcade Fire. Între timp, Florence + The Machine a cântat live câteva single-uri de pe album în cadrul unor emisiuni televizate. Grupul a fost prezent la ´Good Morning America´ vineri (5 iunie), a avut, de asemenea, șansa de a interpreta piesa ´Ship To Wreck´ în cadrul ´The Tonight Show Starring Jimmy Fallon´ și a apărut la ´Saturday Night Live´.

Succesul discului continuă, acum fiind pe locul întâi pe iTunes în nu mai puțin de 18 țări din toată lumea. În ciuda așteptărilor mici, colaborarea din cadrul acestei trupe continuă să impresioneze, fiecare album al ei ajungând, până în prezent, în topul clasamentelor din Marea Britanie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava