• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele organizației județene a PDL, Gheorghe Flutur, candidatul ARD pentru Senat în colegiul 2 Suceava, și-a exercitat dreptul de vot la secția organizată în incinta Colegiului Național ”Ștefan cel Mare”. Flutur nu a venit singur ci însoțit de mai mulți membri ai echipei ARD printre care deputatul Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în colegiul 2, deputatul Sanda Maria Ardeleanu, care de asemenea candidează pentru un nou mandat dar în colegiul 1 Suceava, Vasile Ilie, care candidează pentru Camera Deputaților în colegiul 3, Lucian Harșovschi, Vasile Monacu, Dorel Guliciuc, Gheorghe Răileanu Onofrei. “Am votat astăzi, aici la Suceava, la secția de votare nr. 4 de la Colegiul Național Ștefan cel Mare, nu întâmplător în capitala județului, în viitoarea capitala de regiune, pentru un oraș dezvoltat, pentru un oraș cu mai multe locuri de muncă, cu bunăstarea oamenilor. Am votat pe o vreme capricioasă, dar sper să iasă multă lume la vot pentru că este în interesul național și în interesul comunității. Am votat pentru dezvoltare, pentru ca tinerii să aibă mai multe locuri de muncă, pentru bunăstarea pensionarilor, pentru prosperitate”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava