Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul zilei de vineri, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor fi aprobați indicatorii tehnico economici pentru șoseaua de centură a orașului Gura Humorului, parte din viitoarea autostradă a Nordului. Gheorghe Flutur a declarat la finalul ședinței de astăzi a Consiliului Județean Suceava că indicatorii vor fi aprobați într-o ședință a consiliului tehnico – economic al CNAIR. Flutur a amintit că la finalul lunii noiembrie a fost emis acordul de mediu pentru varianta de ocolire a orașului Gura Humorului care va avea o lungime de 10 kilometri.

El a mai spus că tot la finalul lunii noiembrie, Consiliul Județean Suceava a aprobat încheierea acordului unui parteneriat între această instituție și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii în vederea realizării documentației necesare în vederea construcției tronsonului Autostrăzii Nordului de la Suceava la Păltinoasa, până la șoseaua de centură a orașului Gura Humorului. „Vrem să ne ocupăm noi de documentația de proiectare, adică să scoatem la licitație ruta de la Suceava până la Păltinoasa. Pentru că în felul acesta dacă ai un proiect matur poți să te duci și să ceri Ministerului Transporturilor să dea drumul la autostrada Nordului până la Voroneț. Adică pentru varianta ocolitoare Humor ne-am implicat noi, am câștigat timp și dacă și pentru ruta aceasta de la Suceava pe la Vornicenii Mari, Drăgoiești, Berchișești, Capu Codrului până la Păltinoasa o să avem documentația putem să discutăm, să mergem cu un proiect matur pentru la autostrada Nordului. De aceea am cerut să ne implicăm noi, Consiliul Județean Suceava să putem demara procedurile ca să nu se piardă timpul”, a declarat șeful administrației județene”, declara Gheorghe Flutur după aprobarea încheierii acestui parteneriat.

Flutur anunță că vineri vor fi aprobați indicatorii tehnico economici pentru centura orașului Gura Humorului, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava