Concert pascal
MOPAN Suceava

După mai bine de o lună de la publicarea articolului nostru despre lupta împotriva poluării cu plastic pentru a proteja mediul înconjurător, suntem bucuroși să vă aducem la cunoștință progresele noastre și impactul inițiativei noastre.

În tot acest timp, colegii din redacție au continuat să adopte practici mai sustenabile și să reducă utilizarea plasticului în viața lor de zi cu zi. Iată câteva dintre rezultatele obtinute:

Reducția de plastic: Am reușit să menținem ritmul în reducerea utilizării pungilor de plastic, înlocuindu-le cu pungi de pânză reutilizabile. Astfel, am continuat să diminuăm cantitatea de plastic utilizată în fiecare zi.

Renunțarea la paie și tacâmuri din plastic: Continuăm să utilizăm propriile noastre tacâmuri și am renunțat cu succes la paiele de plastic în favoarea altor alternative prietenoase cu mediul.

Inspirând comunitatea: Am încurajat și inspirat membrii comunității noastre să ia măsuri pentru protejarea mediului înconjurător. Mesajele și eforturile noastre au contribuit la conștientizarea efectelor poluării cu plastic și au încurajat mai mulți oameni să se alăture acestei cauze.

Ne bucurăm că parteneriatul cu Lidl a continuat să fie de ajutor în eforturile noastre de reducere a plasticului. Retailer-ul își menține zi de zi angajamentul de a renunța la folosirea plasticului, de fiecare dată când acest lucru este posibil și sustenabil.Și mai mult decât atât, creează produse cu ambalaje care pot fi reciclate, închizând astfel circuitul acestora. Spre exemplu, încă din anul 2021, Lidl România a introdus noi ambalaje pentru carnea proaspătă provenită de la furnizorii din România, reducând astfel consumul de plastic cu până la 40% per caserolă.

Vom continua să informăm cititorii noștri cu privire la importanța protejării mediului și la modurile în care fiecare persoană poate face o diferență.

Cu siguranță, rezultatele ne-au motivat și mai mult în misiunea noastră de a proteja mediul. Ne simțim mândri că am reușit să contribuim la salvarea a 2 copaci de la tăiere și la reducerea contaminării apelor cu plastic. Aceste rezultate ne arată că eforturile noastre au un impact real, cuatificabil și că fiecare gest mic contează.

Ne dorim ca aceste acțiuni să continue să inspire alți oameni și să fie un exemplu pentru comunitatea noastră. Cu determinare și angajament, putem face o schimbare pozitivă în protejarea mediului și să asigurăm un viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare. Continuăm să fim o voce activă în această luptă și să aducem mai multă conștientizare asupra importanței protejării mediului înconjurător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava