Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că din această săptămână au început lucrările de modernizare a drumului DN 2H, de la intersecția cu DN 2 către municipiul Rădăuți. Gheorghe Flutur a inspectat ieri lucrările de asfaltare, precizând că solicitarea sa către drumari a fost de a începe asfaltarea și dinspre pasul Ciumârna, în zona Palma, apoi spre Sucevița și Rădăuți. „Au fost începute lucrările de asfaltare către Milișăuți și Rădăuți. Ceea ce am solicitat eu este începerea lucrărilor din două direcții, dinspre Sucevița și dinspre Milișăuți. Se va lucra cât va mai fi vreme bună, urmând ca investiția să fie continuată anul viitor”, a explicat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a precizat că în zonele unde se lucrează va fi turnat un covor asfaltic nou.  Pe de altă parte, Flutur a spus că lucrările de asfaltare a drumului european E 85 de la ieșirea din Suceava până la intersecția cu DN 2H sunt aproape finalizate. Gheorghe Flutur a mai precizat că pe acest tronson mai trebuie turnat covor asfaltic pe o porțiune de circa 700 de metri.
Președintele Consiliului Județean Suceava a amintit că de la începutul anului viitor, lucrările de modernizare pe E85 vor continua de la intersecția cu DN 2H către vama Siret. Gheorghe Flutur a spus că lucrările de modernizare fac parte din proiectul de consolidare a traseului rutier către Vama Siret. El a reamintit că vara aceasta au fost finalizată și modernizarea DN 2H de la Vicovu de Jos la Putna,   fiind turnat covor asfaltic nou pe o lungime de 10 kilometri.

Flutur anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe DN 2H, de la intersecția cu DN 2 spre Milișăuți și Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava