• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că municipiul Vatra Dornei ar putea avea un spital regional. El a făcut declarația în reuniunea de miercuri a deliberativului județean. Președintele Flutur a spus că va aborda subiectul într-o întîlnire programată vineri, 9 februarie, începînd cu ora 14.00, la Vatra Dornei, cu primarii din zonă. Finanțarea pentru construcția spitalului regional va fi solicitată Ministerului Sănătății. Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul întîlnirii va fi analizată și situația centrului medico-social de la Broșteni. Anterior, consilierul PSD Gheorghe Apetrii afirmase că unitatea din Broșteni „funcționează pe avarie”, deoarece nu dispune de fonduri suficiente.

Flutur anunţă intenţia construirii unui mare spital regional la Vatra Dornei, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava