Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat surprins de „reacția virulentă” a liderului PS Suceava, senatorul Ioan Stan, după ce a oferit soluția prin care pot fi deblocate lucrările pentru construcția magistralei de gaze naturale de la Pojorâta la Vatra Dornei, prin adoptarea unei Hotărâri de Guvern prin care acest proiect să fie declarat de importanță națională. „Poate că, fiind grăbit cu alegerile interne în PSD Suceava, care se tot amână, nu a sesizat că soluția pe care am găsit-o și care este viabilă presupune ca proiectul să fie declarat de importanță națională și nu doar de interes național. E total diferită nuanța, iar dacă va fi declarat de importanță națională ar determina ca proiectul să înceapă de a doua zi. Dacă nu înțelege să întrebe juriștii. Acesta este mecanismul ca să fie aplicată legea 185/2016”, declarat Gheorghe Flutur. El consideră că reacția dură a lui Ioan Stan la adresa sa are ca scop prelungirea mandatului acestuia la conducerea interimară a PSD Suceava. „Câte o reacție dură îi mai prelungește interimatul, pentru că înțeleg că se amână din nou alegerile. Acesta e bonusul pe care îl primește Ioan Stan”, a declarat liderul liberalilor suceveni.
Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur i-a solicitat lui Ioan Stan să înțeleagă diferența între un obiectiv de importanță națională și unul de interes național. „În final, important este să fie emisă Hotărârea de Guvern cât mai repede prin care acest proiect să fie declarat a fi de importanță națională”, a spus Flutur.

Flutur consideră că Ioan Stan îl atacă doar pentru a i se prelungi interimatul la șefia PSD Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava