Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut demisia de urgenţă a Guvernului USL, condus de preşedintele PSD Victor Ponta, pe motiv că nu şi-a îndeplinit promisiunile făcute în faţa românilor. Flutur a declarat la mitingul anti-USL organizat de PDL în Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, că actualii guvernanţi susţin că a crescut bunăstarea populaţiei, însă în realitate locurile de muncă sunt din ce în ce mai puţin, iar numărul taxelor şi impozitelor care îi împovărează pe români sunt din ce în ce mai multe. „Guvernul USL trebuie să plece pentru că a sufocat populaţia cu taxe şi impozite. După ce a introdus impozitul pe venitul agricol, Guvernul USL a mai venit cu aşa numita taxa pe stâlp, care are îi afectează din nou pe cei care îşi desfăşoară activitatea în agricultură sau în industria alimentară. Şi asta deoarece se vor impozita solarele, grajdurile sau platformele betonate deţinute de agricultori sau de cei din industria alimentată”, a spus Gheorghe Flutur. Secretarul general al PDL a mai arătat că deşi actuala guvernare USL „trâmbiţează” creşterea economică înregistrată în România, a făcut până acum două rectificări bugetare negative. „Ce fel de creştere economice e asta cu două rectificări negative?”, a spus Flutur.
În faţa a peste 15.000 de participanţi la mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, potrivit organizatorilor, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că PDL este principalul partid de opoziţie din România, iar prezenţa extrem de numeroasă a membrilor de partid şi a populaţiei la acest protest anti-USL demonstrează că semnalele de alarmă trase de PDL la adresa actualei guvernări reprezintă de fapt nemulţumirile întregii populaţii. Gheorghe Flutur a subliniat că aproximativ 70% din populaţia României consideră că ţara merge într-o direcţie greşită sub actuala guvernare USL. „Actualul Guvern condus de Victor Ponta continuă să mintă populaţia României. Nu au făcut nimic din ceea ce au promis, şi demonstrează că nu sunt capabili să guverneze”, a spus Gheorghe Flutur în cadrul mitingului, organizat de PDL „pentru apărarea statului de drept”.
El a remarcat faptul că protestul PDL de la sfârşitul săptămânii trecute este unul dintre cele mai mari mitinguri organizate de PDL, acest lucru demonstrând forţa şi unitatea acestei formaţiuni politice. Gheorghe Flutur a atras atenţia că regimurile totalitate nu trebuie să mai acapareze România, iar faptul că mitingul anti-USL a fost organizat în Piaţa Revoluţiei poate reprezenta un simbol, amintind de începuturile revoluţiei din 1989, când a fost înlăturat regimul Ceauşescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava