Concert Pascal

Recâștigarea Consiliului Județean și prezența în topul național la alegerile europarlementare și prezidențiale sunt principalele obiective pe care și le-a propus Gheorghe Flutur după ce a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene a PDL. Flutur a mulțumit luni membrilor de partid care i-au dat votul la alegerile de sâmbătă, 30 noiembrie, pentru un nou mandat în fruntea organizației județene. ”Este o mare provocare pentru mine. Și spun asta ca unul dintre fondatorii Partidului Democrat Liberal. În decembrie 2007, PD s-a unit cu PLD, unde eram președinte executiv, luând naștere PDL, un partid care a câștigat, patru ani la rând, toate rândurile de alegeri. Rezultate bune ne propunem să obținem și la următoarele alegeri: să fim în topul național la europarlementare și la prezidențiale”, a declarat Flutur. El a arătat că fiind partidul cu cei mai mulți primari, PDL Suceava își propune să recâștige actualele primării, inclusiv cea a municipiului Suceava pentru a continua modernizarea județului. Obiectivele centrale, a spus liderul democrat liberal, vor fi creșterea calității vieții și crearea de locuri de muncă. ”Vorbind mai aplicat, PDL își propune să repună Bucovina și județul Suceava pe harta țării și a Europei, să promoveze proiecte de infrastrucutră, legarea Sucevei cu capitala și cu vecinii prin infrastrutură modernă, dezvoltarea de parteneriate interne și internaționale pentru crearea de locuri de muncă, valorificarea potențialului județului Suceava și creșterea gradului de valorificare a resurselor pe plan local. Am dovedit că știm să facem aceste lucruri și tot timpul mă bazez pe echipă. În noul Birou de conducere județean avem oameni cu experiență, dar și oameni noi, avem oameni foarte bine pregătiți pe toate domeniile. Mă bazez mult pe primarii PDL, pe care-i consider membrii în echipa de conducere, pentru că îi voi consulta de fiecare dată. Optez pentru un dialog mai strâns cu populația județului, cu care voi organiza discuții și consultări, pentru a putea lua cele mai bune decizii”, a afirmat Gheorghe Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Kitrofon_Kolindon

  @profu de bio…
  Stimate prof de bio,care iti ridici dumneata veniturile de prof (ca toti profii,dealtfel) cu motostivuitorul primit de la flutur,dupa ce le-ai cosit cu motocositoarea primita de la acelasi,afla despre mine ca sunt relativ sanatos si m-am decis sa rapsund la scrisoarea deschisa a domnului Chira. Ca voisem sa-i raspund la fata locului,cum ar fi ,dar la ei s-a inchis sezonul la comentarii,in plus in grila de cuvinte agreate nu intra anumite formulari,mai ales daca sunt asociate cu anumite persoane care au facut mult bine Bucovinei si ar mai face si in viitor,daca o sa le mearga cum le-a mai mers…
  Deci:
  Domnul Chira,altfel in drept sa se adreseze in calitatea sa de bucovinean nascut iar nu facut oricui pe probleme de intere public,nu are a cere voie nimanui sa-i scrie domnului Victor Ponta,ba chiar sa-i faca reprosuri grele,asa si trebuie,numai ca am o banuiala ca este doar un demers retoric,dumnealui stie foarte bine ca nu ii va raspunde nimeni,nici macar secretara sau domnul Palada.
  Dar,daca intram in joc,sa observam ca:
  – Domnul Ponta nu are de impacat numai capra cu varza,mai are si grija lupului cel rau,a lupului kior,cu priviri imbarligate,sociopat,matrafoxat,impostor,cu studii certe la bordelurile si tavernele din porturi…
  – Cu parere de rau,aici e vorba de institutii ale caror standarde au fost pur si simplu puse la pamant de susnumitul lup si de haita sa… In nici un sistem european care se revendica din democratie nu exista un premier care sa fie un fel de naş,un hatârgiu care aduce pe furis investitii,ia de la altii si da la indigenii (eventual coreligionarii ) sai,cum a facut Boc si cum a dat de inteles ca s-a scremut si a facut Flutur; intre noi fie vorba,centura Sucevei era promisă cu juraminte fioroase pentru mai 2012,aeroportul la fel,fosa ecologica de la Moara trebuia de mult timp sa fosăiască,cam din 2010,cea de pe Mestecanis a fost contractata tot de ei iar acuma le pute,dupa ce UE a bagat cam 40 de milione de euro in ea…. Cine ii da inapoi ca sa se faca la şes,eventual in colegiul vreunui pesedist?
  – Omul care ar fi generat „revolutia portocalie” de la Suceava a generat doar un cort portocaliu plin cu vorbe de claca iar revolutia sa a eşuat,peste tot,in momentul in care cei cărora le era destinata au bagat de seama ca era mai degraba o contrarevolutie,o metoda de sucit gâtul la gaini,la pensionari,la doctori,la profesori,la militari si,in general,la toti ghiaurii plângăcioşi invatati cu statul social,trecut in constitutie.Tartorul său a declarat ca „eu sunt doar presedintele celor care m-au ales „ iar cand si acestia l-au renegat a devenit doar presedintele lui Flutur & Nuti & Ejusdem farinae.
  – Schimbarea de regim se dovedeste a nu fi doar o schimbare de maneta,de la rau la bine,e de inviat chiar mortul,adica economia,de adus inapoi tineretul,de bagat in seama pe toti,nu numai neamurile ,kurvele si pupinkuristii.
  – Ca bucovinean adevarat,domnul Chira va fi stiind ca ,decat sa dai cu mucii in fasole,cum au facut unii bucovineni de import precum si unii plutaşi din delta fluviului Başeu care au intocmit manifeste noroioase,trimiteri subtile la autonomie si secesiune,mai bine taci din gura si nu mai pui sare pe rana,lasi Bucovina sa fie macar ce este,adica o rana deschisa despre care trebuie sa se vorbeasca in şoaptă,cu respect si cu speranta. Orice hop-ţup-ţupist care ia numele sau in deşert pentru ratiuni politicianiste meschine,pentru calcule si planuri de anvergura budelor verzui din centru ,trebuie scuipat si aratat cu degetul.
  – Din imprejurarea ca premierul Chinei a fost intampinat,foarte inteligent,cu produse si cu simboluri incontestabil bucovinene dar profund românesti,nu putem decat sa tragem concluzii optimiste,sa speram ca si prompte.Altfel,dupa cum se spune si in limba romana si ,dupa unele informatii,chiar si in chineza simplificata,Dumnezeu/premierul Chinei iti dă dar nu-ti baga-n traista… Pentru ca nu putem spera sa vina chinezii sa ne gâdile subsuori ca sa dam drumul din mâna la contracte,avize,marfuri specifice,de natura celor evocate si nici ca o sa-i putem prosti cu cei doi ponei prezentati ca fiind „produs in Bucovina”,nici cu catrintele scoase la imprimanta,cu carnatii vopsiti sau afumati in cada,nu de alta dar au si ei si ne dau si nouă…
  – Il vedeti pe premierul Chinei şuguind, fie cu Nechifor,fie cu acest Mao Tze Dong al bucovinismului care este domnul Flutur,ciocnind oua “închistrite” dupa metodul de la Benia,cutul Hroabe,curat bucovinesti,carora dumnealui le-a dedicat si o statuie pe care a mutat-o diplomatic in mai multe locuri, si a lasat-o mai la urma la Cetatea Sucevei,sa-i fie de omleta lui Stefan cel Mare?? Sau inţolit cu bundita cu jderi,fâşcâind,cântând din trâmbţă in timp ce metecul bucovinean ciopleste („cuţitoieşte”…) draniţă,imbracat in costumul popular de sarbatoare cu care se merge la biserică? Timp in care judetul Suceava era frumusel scos din calcule,sa ramana Flutur cu Produs in Bucovina,Paste in Bucovina si Craciun in Bucovina,ca cu un fel de abur (damph…),si in general cu pascutul pe mosia sa care li se parea juruita pe veci…In sistemul “lohn”,desigur. Ca alte semne precum ca am fi iesit din siajul vasluiano-botosanenan nu exista,cel putin pe date certe,cuantificabile ,din anuare statistice,nu cele care rezulta din psaltirea pre versuri tocmita de pupare a kurului pe care o scriu neincetat unele muieri isterice,suferinde de L.A.P.,aflatoare in CC al OF a PDL sau mai jos,in randul democratelor strunite “sever” de catre domnul Flutur in timpul mandatului sau.
  Mai pe urma,nici nu este – fara gluma – sanatos sa mizezi prea mult pe declaratii de atasament pentru o anumita zona pe baza de ascendenta ramuroasa,pe o genetica sofisticata… Poate domnul Chira stie sau a auzit ca pe cand venea Nelu Hutu pe la Bilca , sa zicem,o aducea frumos din ghiers,in sensul ca : “cat ii soarele de sus/fete ca la Bilca nu-s !” Sala vuia,flacaii se umflau in pene si nu numai, fetelor mari le crestea brusc cursul actiunilor,ceea ce nu era de ici-de-colo… Dupa ce Nelu Hutu pleca,canta si la Vicov,in acelasi spirit,ca: “cat ii soarele de sus/fete ca la Vicov nu-s !” Singura grija era aceea de a nu le amesteca,nu puteai sa spui,la Putna,de exemplu,despre fetele dela Vicov aceleasi dulceturi,ca nu mai ieseai cu vechimea completa de pe scena…
  Sau,de cate ori vine Florin Piersic la Suceava,da ca sigur ca e de la Gura Humorului,erau sa se faca si festivaluri cu tatal sau,ca despre mama lui Stefan cel Mare… Cand trece muntii,se da clujean,mai ales ca inainte de a se tranti cu ursul s-a trantit cu niste unguroaice faine,interesate de aparenta sa de cioban valah,cu o anumita reputatie… Plus ca alea nici nu sunt asa autonomiste ca barbatii lor,mai degraba sunt unioniste.
  La fel,este foarte greu de stabilit de unde este Ion Iliescu,este maramuresean,este din sud,din Bucuresti?
  Nici cu ascendenta Kiorului nu este prea clar,unde s-a nascut,cine este tatal sau,a venit cu taxiurile firmei Horea & Crisan & Closca und Sohn,cu ce s-a ocupat ,inainte de a face scoala generala a facut cumva liceul,la ce arma,etc… Ca nu se stie exact iar daca te uiti pe Google afli cam tot atat pe cat ai afla daca te-ai uita pe borta cheii de la pivnita…
  Toti astia care ne indeamna sa fim bucovineni răi,sa facem secesiuni,autonomii,să dăm in judecata,sunt de regula cam din aceeasi categorie – veniti cu pluta din te-miri-ce catun din Pailanda,unde erau toti anticomunisti inraiti,nu au luptat in rezistenta din munti fiindca n-avea munti dar pasteau vaca,singura vaca a satului,apoi au venit sa ne trezeasca pre noi si sa ne puna pe harta… Fiindca ii muscase vaca,acea vaca singulara dar nervoasa.
  La urma de tot,o mentiune despre maniera in care domnul Chira il pomeneste pe Adrian Nastase – eu cred ca nu este nevoie sa iti iei precautiuni retorice,asa se facea pe vremuri la sedintele de partid (altul decat PDL!),in sensul ca “Tovarasul este bun,foarte bun,dar are si lipsuri,e cam arogant,asa a zis si X…” Stim noi care X…
  Pe sleau,fara nici o retinere: Adrian Nastase a fost cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania de dupa 1990 – daca asta este aroganta,as mai vrea sa avem un premier care asigura 8,4% la dezvoltare cu 1,2% deficit si cu sub un milion de bugetari… In timpul regimului sau (observati ca nu se zice acestei perioade “regimul Iliescu” ?) ,datorita dumnealui ca diplomat,tara a intrat in NATO si a incheiat tratativele cu UE: pe acestea scria, la data aderarii, 1 ianuarie 2007,ceea ce s-a si intamplat.
  Nu aroganta l-a pierdut pe Nstase ci o anumita oculta care este si acuma cu piciorul pe gatul nostru… Cu putin inate de a pierde pe mana lui SOV (in vremea in care pompa bani cu geamantanul in Kior,in parcarea de la Tancabesti) si a postului TV Realitatea din vremea aceea alegerile,Nastase a apucat si a zis ceva de genul: “… trebuie sa ne ocupam de re-industrializarea Romaniei…”
  Asta nu se iarta … Mai mult decat o tara de meteci,de turism “ecumenic” in conceptia iubitului conducator flutur,decat furnizor de stergatoare de kur pentru popularele batrane ale lui Joseph Daul noi nu avem voie sa fim!
  Ce a patit si Vosganian cand l-a pomenit Antonescu cu planul sau de “reindustrializare a Romaniei” ?
  In doua zile armeanul avea dosar penal pentru subminare… A priceput mesajul si s-a tras singur pe dreapta.
  Asa incat,domnule Chira,nu mai asteptati raspuns de la domnul Ponta – e mai potrivit sa contati pe telefoanele de la domnul balan care e un fel de guru zonal,vrei-nu-vrei el te indruma dupa principiul formulat de Stalin si dezvoltat de Mao:
  “ Nu stii ? Te-nvăţăm… Nu poţi? Ti-arătăm… Nu vrei? Te îngrădim…”
  Iar daca toate astea nu merg,te plătim…
  Ca cum a zis dumnealui la TV,sa fie el sanatos si intreg la hire pana in 2016,ca nu se exista sa fie ceva sa-i placa si sa nu poata dumnealui birui sau cumpara sau ajusta sau sterge sau mozoli sau intoarce pe dos…
  In fine,fiindca nu puteti considera aceasta ca fiind un raspuns sau macar o confirmare de primire,cel mai bine si mai bine era sa-i trimiteti domnului Ponta o scrisoare inchisa…
  Relativ inchisa.

 • http://SiteWeb... MARIA LOGHIN -SUCEAVA

  In frumoasa Bucovina
  Cu aroma de slanina
  De vin fiert si de jumari
  Vin romani de peste mari si tari.
  Si in prag de sarbatoare
  Vreau sa va fac o urare
  Sa va luminati la minte
  Ca Nehifor nu-i cuminte.
  Suceveni sa nu uitati
  Pe Flutur sa il votati.
  Numai el este salvarea
  Sufletul si alinarea
  Bucovinei mele dragi.

  • http://SiteWeb... petrana p.

   Mai este timp pana la alegerile pt.CJ , poate vin tineri cu idei noi , revolutionare pt.judet.Adevarul ca experienta si harnicia lui Flutur trebuie luate exemplu dar parca ar trebuie schimbata fata CJ.FLUTUR DIN PACATE =PDL=TAIEREA PENSIILOR.EL TREBUIE SA FIE CONSTIENT DE PATALAMAUA CARE-O ARE SI NU STIU DACA MOSII SI BABELE VOR UITA ASTA.POATE DOAR CEI CU ALZHAIMER!!!!!

 • http://SiteWeb... Kitrofon_vs_Papillon

  @Profu de bio
  Pai de ce e grea asteptarea? Ca doar nu scapi trenul…O sa-ti raspund dar nu incrucisat,posteaza la acel articol – e fair si fata de autor – apoi eu sa raspund… Nu ma grabesc deloc,pe mine nu ma mână nimeni din urmă… Nu e o insinuare.

  • http://SiteWeb... profu de bio

   Am inteles draga Kitro , nu te mai stradui sa-mi raspunzi , am priceput ca articolul te-a lasat fara replica si-i greu de criticat cand e vorba de Pontica.Daca era Flutur in vizor , tunai si fulgerai cate 30 de randuri incarcate de ocara.Am vrut sa ma conving ce fel de om esti , daca esti capabil sa fii obiectiv cand este vorba de realitatea pura si crede-ma m-am convins.Esti un simplu slujbas de partid caruia ii tremura dosul cand ar trebui sa spuna adevarul si care pupa partea dorsala a nimicurilor din USL pt.cine stie ce mica favoare.Ca marile favoruri si le fac rechinii mari, voi cei mici doar cu frimiturile sunteti.Din pacate esti jalnic Kitro si voi incerca in continuare sa-ti evit discrsurile fara nicio valoare morala.Dar nu uita:a fi om e lucru mare si a avea coloana vertebrala e lucru maret.

  • http://SiteWeb... pinky

   Fluture draga mergi inainte pe drumul tau catre presedentia Cons.Judetean ca-l vei recastiga , e drept ca acolo e locul tau .Iesirea ta de acolo a fost un accident , intelege , Nechifor a aterizat acolo din intamplare si nestiinta , i-a fost favorabila conjunctura in care PDL A APLICAT POLITICA DE AUSTERITATE.ALTFEL , NU PUPA EL NICI IN 1000 DE VIETI ACEST POST.Si dupa cum era de asteptat , nu e capabil pt.o asa functie.Nu-i nimic , timpul trece ( e adevarat in defavoarea sucevenilor) , dar vei vedea , lumea te sustine , tu fa opozitie cat poti , bate-i la cap pe descreierati si mai da-le cate-un ghiont cand adorm.Sanatate si rabdare va doresc!

  • http://SiteWeb... Catalina Petre

   Vei reveni la Consiliul judetean ,Flutur , fara doar si poate , chiar daca tarziu sucevenii au inteles ca esti singura solutie pentru a merge mai departe.Fa in continuare opozitie , ca o faci bine si cand va fi cazul te vom sprijini.Sanatate multa !

 • http://SiteWeb... Kitrofon_de_la_Canton

  Ai face mai bine sa reflectezi la ce ti-am spus,nu-ti strica… Cat despre maniere,lectureaza cu atentie ce spun coreligionarii tai,sunt reprezentativi in cel mai inalt grad pentru nivelul foarte scazut al standardelor la care a adus spatiul public Flutur & Comp.
  Dar gandeste-te si la ce spui dumneata,ce logica e aici: "…ca salariul il ia fara nicio nesimtire!" Precis asta ai vrut sa spui !

  • http://SiteWeb... Kitro…

   @Timis…
   Mesajul de mai sus – ca sa nu fie confuzii – iti este adresat,cu titlu de raspuns. Sa mai stii ca pluralul de la "plagiat" este :"plagiate…" Nu te lua dupa anumite personaje care au repurtat succesuri,acolo e mana destinului si a lu' taica-su,cel mai bine era sa plagiezi dictionarul ortografic,este permis.

   • http://SiteWeb... profu de bio

    Pentru Kitro as avea o provocare:te-as ruga sa citesti scrisoarea unui bucovinean catre V.Ponta publicata in editia din 29.11.2013 in NewsBucovina.Si apoi , vazand ca-ti plac comentariile stufoase , te-as ruga respectos sa ne prezinti punctul tau de vedere.Ar fi fairplay sa ne faci o demonstratia literara pe marginea acetei scrisori care arata cat de multumiti sunt bucovinenii de actuala guvernare.Iti multumesc anticipat.

    • http://SiteWeb... Kitrofon

     @profu' de bio
     O sa citesc articolul domnului Chira,asta pentru ca este o invitatie in termeni decenti,nu neaparat si sinceri.

     • http://SiteWeb... profu de bio

      Asteptarea este grea Kitro , am vaga banuiala ca nu stii ce sa spui sa nu-ti ranesti idolii.Scrisoarea este sincera , plina de realism si de bun-simt.Pacat ca bun -simtul nu vine si din partea personajului principal:POnta care a mintit de a inghetat apele.
      Totusi , avand in vedere talentul tau literar astept un punct de vedere din partea ta.Multumesc.

  • http://SiteWeb... bondar b.

   Domnilor , Singura sansa pt.ca Bucovina sa-si revina din aceasta letargie este revenirea lui Flutur la conducerea CJ.Chiar daca unii ma vor face pupkurist , acum la aprobarea bugetului , se vede realitatea pura.Suceava nu va primi niciun ban pt.investitii , scoli , infrastructura si altele.Ma intreb cu ce se va ocupa Nechifor in urmatorul an , cand ,,bunii" lui prieteni de la Bucuresti(incapabili ca si el)nu i-au dat niciun sfant.Ce mai zici Nechifore?Care sunt proiectele tale marete pt.Suceava?Daca nu esti in stare , de ce nu l-ai lasat pe Flutur sa-si faca treaba, ca o facea f.bine!Sa va dea Dzeu atata sanatate cat de mult bine faceti pt.Bucovina , asta e urarea mea pt.voi cei din alianta , de sfintele sarbatori de iarna!!!

 • http://SiteWeb... Luchianu Ramona

  Am studiat cu atentie opiniile de mai sus si sunt nedumerita.Era de asteptat ca Flutur sa incerce sa revina la CJ , este dreptul sau.De ce se panicheaza Kitro nu pricep,probabil are o frica teribila ca s-ar putea indeplini acest obiectiv.Noi , sucevenii ar trebui sa fim buucrosi ca exista opozitie constructiva(majoritatea de 70% este nimicitoare pt.o natiune), ca vor fi mai multi candidati pt.ca alegerea sa fie cat mai buna.Ce s-a intamplat la ultimele alegeri nu este o imagine reala a electoratului din Romania(si din SV), s-a votat contra PDL netinandu-se cont ca alegem tot felul de amestecaturi nicidecum oameni de valoare.Si acum vedem rezultatele:la SV LUCRURILE STAU PE LOC DE 1 AN SI CEVA , NU EXISTA NICIO INITIATIVA,SE TAIE PANGLICI LA OBIECTIVE RAMASE DE PE TIMPUL LUI FLUTUR,SE CRITICA DATORIILE DIN TRECUT DAR NU SE VAD REALIZARILE SI NICI NU SE IA EXEMPLUL BUN, si noi stam pe loc, ei fac promisiuni , ne impoziteaza si chilotii care-i purtam si ne umilesc in fiecare zi.Asta-i realitatea cruda , din pacate!

  • http://SiteWeb... Kitrofon_of_Papillon

   @Luchianu Ramona_cu_chiloti
   In aceasta situatie dramatica,in care esti supraimpozitata la chiloti,cel mai bine este sa renunti la chiloti,sa porti numai maiou,care nu se impoziteaza. Ca vad ca nu mai puteti voi si un anume sociopat kior de acciza de 30 de bani la benzina,acuma ati auzit prima data de accize la benzina,in vremea lui Boc & Sohn era accizat FMI-ul si banditii din USL iar banii erau trimisi in tara si distribuiti la credinciosi prin casele de rugaciuni,sa aiba bani sa-si cumpere chiloti neimpozabili.

   • Luchianu Ramona

    TARE VA MAI ROADE FAPTUL CA bASE NU VA LASA SA FURATI MAI MAGARILOR!Ce v-a mai ramas de furat mai nenorocitilor!!!Sa ne furati aerul , ca in rest ne jupuiti de vii , Ponta si cu ai lui , bata-i sfanta cruce !Si pe Kitro odata cu ei!

    • http://SiteWeb... Kitrofon_Solomon

     Rusine,Luchianu Ramona! Eu ti-am dorit,in spiritul sugerat de China/Carmen ,ca de Craciun ba chiar si de Paste sa scapi cu chilotii neimpozati iar dumneata…
     Pai,daca e pe-asa,sa-ti impoziteze baietii nu numai chilotii ba si ce ai in ei,daca mai ai,sa-ti puna contoar,sa te impoziteze dupa marimea kurului si cu titlu de budigăi,sa platesti si penalizari,sa te impoziteze liric,asa cum stiu poetii de la fisc !
     Asa sa-ti ajute dumnezeu si vaca cea neagra!

 • http://SiteWeb... Kitro & Nitro

  @China
  Acuma,ori ca ti-a luat dumnezeu mintile,ori ca nu le-aveai si asa iti cere rolul sa faci pe proasta-n travesti… Mai bine taceai,pana la Craciun,poate iti ieseau dorintele,macar o parte…
  Nu stiu daca la scoala voastra duminicala v-au spus ca la fiecare om este cate un dracusor la urechea dreapta (dupa caz,in functie de orientarea politica a titularului…) dar si un ingeras la cealalta ureche,iar Dumnezeu,in intelepciunea sa cea nesfarsita, a stabilit ca,de la caz la caz,dracusorul sa incite pre om sa faca fel de fel de prostii… De exemplu,azi iti zice sa o ataci pe doamna Ardeleanu,sa-i bati obrazul,pana cand se trezeste ingerasul si-ti trage un sut in kur si te atentioneaza ca ai gresit..
  Se stie doar (cf. Damian Stanoiu) ca diavolul poate sa faca orice face un inger,cu exceptia faptului de a fi smerit…
  Asadar,cand te gadila intrebarile,anume ca in ce consta genialitatea maretului conducator flutur,de ce oare nu prea il inghit moldovenii ,ca de ce cred unii bucovineni,in special cei vopsiti adica facuti iar nu nascuti,ca nu il meritam,tre’ sa te gandesti si la felurite variante de raspuns si sa-l alegi pe cel mai ingeresc,spre a nu gresi si a-l baga mai tare in merde pe supramaretul om,cunoscut si ca „galinoctonul”,adica omoratorul de gaini…
  Acesta ar fi un motiv pentru care nu-l inghit „moldovenii”,cum zici dumneata insa mai sunt si altele: de exemplu, de ce o deturna dumnealui pe Nuti,preakurvoiasa Nuti,care nu se oprea decat direct in Bucovina,la Ghita,cu Vuittonul sau incarcat cu euroi de partid si de stat pe care-i zornaia in ritmul si conform hurducaturilor trenuletului intocmit de Ghita in centrul orasului,care va fi, fatalemnete,si centrul regiunii dar si al capitalei europene a culturii,la timpul potrivit,anume dupa ce o va fi repus ‘mnealui pe harta… Ca ea,Bucovina,sta nepusa pe harta,o omisiune grava a lui Ion Nistor si Iancu Flondor,niste mizerabili uslasi…
  Ca unde a pus ce a adus,asa de bine ca nu mai stie nimeni,in afara de el si de voi…
  Ca care sunt,pana la urma ,maretele sale realizari,cum pot fi ele numarate,cantarite,pipaite…
  Ca cum se explica imprejurarea ca ,asa maret cum a fost,ne-a lasat in siajul judetelor Vaslui si Botosani,ca totul urma sa se intample,intr-un viitor incert…
  Ca de ce erau asa de multe planuri,asa de multe studii de fezabilitate,asa de multa marlanie si asa de multe arierate la care se mai plateste inca…
  Asa incat,cand stai pe cuptor si te intrebi,de la distanta desigur,de ce si cum,cel mai bine e sa citesti anuarele statistice,alea sunt seci,nu numara pliantele uitate prin hoteluri din Alpii iatlieni ci turistii,perioada medie de cazare,alti indicatori care rezulta din quantificare,adica din numarat,cantarit,pipait…
  Restul sunt vorbe de claca si imagini .
  Ca nu moldovenii l-au dat jos pe ‚mnealui ci ezact bucovinenii,mai precis cei din zona sa de bastina,ca sa se dovedeasca ca nimeni nu este profet in tara lui…

  • http://SiteWeb... humoreanu

   Hais Kitro,
   zici ca pe Flutur l-au dat jos cei din zona lui de bastina?Stii ca in zona lui de bastina e o hahalera cu bot imblanit pe nume Ursaciuc care ar omora-o si pe masa ca sa fie sef?Mai adineaori era sa-l f..a si pe Baisanu , asa caracter mare e…Acest turnator al securitatii , cu un jeg de caracter a facut la Gura Humorului anticampanie lui Flutur si a adus 2 boschetari sa candideze de prin Neamt de nimeni nu-i stia si nici acum nu-i stie .Ca s-au prezentat aici doar cand adunatura de prosti au inaugurat liftul de la spital de a ras toata Romania de ei si nevazut s-au facut.Si pe acest gunoi ecologic pe nume Ursaciuc , Flutur l-a bagat in fata , el l-a facut primar si ca o lepra ce este , la sfarsit i-a aratat curul.Flutur este o persoana stimata la Gura Humorului spre dezamagirea ta , Kitro!Iar Ursaciuc , mai vedem noi daca mai iese, ar trebui sa-l subeze DNA-ul , de fapt e pe coastele lui.Asa merita o lepra jegoasa!

   • http://SiteWeb... Hais_Kitro…

    @Cea,Humo !…
    Nu ma pot abtine sa nu va dau un raspuns,desi am ezitat pentru ca nu vreau sa fac precum unii dintre comentatorii de pe-aici care se dau dupa tufisuri dându-se fete mari,din pozitia de kurve batrâne,ca sa nu para ca sunt prea putini si prea prosti… Deci: observ ca sunteti excesiv de nervos si,din acest motiv,faceti confuzii – nu era o discutie despre Ursaciuc ci despre flutur…Iar daca Ursaciuc l-ar fi dus de nas,l-ar fi biruit si pe Baisanu ar fi fost excelent,asa domnul mentionat a ramas pe pozitie,tot pe dreapta (unde-s numai bucovinenii cei mari,nu?) si iese si el precum cucul la TV-ul său ca sa ne debiteze inepţii si sa pozeze in apostol al neamului… Cat despre faptul ca Ursaciuc i-a arătat kurul lui flutur,asta este foarte bine,ce era sa-i arate? Eu as avea sugestii dar ne amendeaza CNA-ul…
    Nu va pierdeti cu firea,domnu' Humoreanu,e o coada mare de persoane care îi arată sau sunt pregatite sa îi arate kurul lui Flutur,chiar dintre cei care îi închină ode pe forumuri. Oare de ce? Nu ţi-oi şti a spune… Cum ar zice o matusa a mea,bucovineanca foarte desteapta.

 • http://SiteWeb... China

  Unde greşeşte Gheorghe Flutur?

  Alegerile în PDL s-au încheiat, Gheorghe Flutur a fost reconfirmat la conducerea organizaţiei sucevene. Felicitări! Se pune totuşi întrebarea unde greşeşte Gheorghe Flutur?

  Ca oricare bucovinean neaoş, Flutur priveşte cu ambii ochi şi cu inima către Bucovina, ceea ce este minunat, dar neglijează Moldova (vorbesc din perspectiva regionalizării), pierzând astfel şansa de a deveni un politician respectat, iubit şi în Bucovina şi în Moldova. A făcut lucruri minunate pentru Bucovina, fapt pentru care îl respect, dar a fost permanent contestat în Moldova. Şi aşa se va întâmpla şi în viitor. Marii oameni politici trebuie să ştie să privească cu ambii ochi şi cu inima către toţi cei care pot deveni ”oamenii măriilor lor” (e o metaforă, fireşte!). Ştefan cel Mare sau regina Maria au ştiut a face acest lucru.

  Nu ştiu dacă este vorba despre o atitudine venită din convingere proprie sau la presiunea electoratului, dar mai gândiţi-vă, dragi bucovineni, la ce scriu şi daţi-i un sfat bun. Aşa, ca de la frate la frate. Sau poate sunt eu ”China”?

  • http://SiteWeb... Valentina Chiriac

   @china,
   Nu stiu din ce parte a Moldovei esti , dar nu iti inteleg nemultumirea.Este vorba de mandatul lui Flutur ca si Presedinte CJ Suceava.Pt.celelalte zone ale Moldovei sunt altii care ar trebui sa se inspire de la spiritul gospodaresc al lui Flutur.Stiu ca noi bucovinenii am fost invidiati ca judetul arata bine in perioada lui , ca aici s-au atras cele mai multe fonduri europene , ca aici trageau toti turistii , dar ce sa va facem dragilor , cautati-va si voi un om vrednic.Dupa cum vezi si bucovinenii au dat-o cu bata-n balta si Flutur a fost penalizat odata cu pdl-ul , dar om mai vrednic pt.Suceava n-o sa mai fie.SIC KITROS!Tot el a luptat pt.regiunea Bucovina care sa mai includa 2 judete dar n-are cu cine.Nechifor sforaie pe-o ureche , Ponta nu da nici mucii pe el,pe Flutur il urasc USL-ISTII DE MOARTE,chiar lucruri bune de propune , nu se accepta ca vin de la el!Asta-i viata mai stam pe loc vreo 3 ani daca ne lipseste materia cenusie!
   Iar tu china , nu fii trist , hai la noi in Bucovina sa mananci un balmus la stana , sa ciocnim un ou inchistrit de Pasti , va vizitam manastirile sau sa probam partiile facute de Flutur.Si sa ne miram impreuna de cat de nefericiti cu duhul sunt actualii conducatori , bata-i crucea de narozi!

   • http://SiteWeb... China

    @ Valentina

    Multumesc pentru invitatie. Voi veni la Paste, numai sa stiu pe cine si unde sa caut. Sarbatori de iarna fericite!

 • http://SiteWeb... geta giana

  Dle Flutur eu cred ca partidul dvs merita o lectie pt.aroganta cu care a luat toate masurile drastice pri asumarea raspunderii.Si mai cred ca acele masuri au fost bune , dar exagerate.Dvs ca om politic de vaza in PDL trebuia sa vi se aplice aceeasi lectie dar ca si conducator al jud.SV , din punctul meu de vedere ati fost la inaltime.Ati lasat in urma lucruri care vor dainui peste timp atat in sufletul nostru cat si al generatiilor urmatoare.De aceea , chisr daca deranjez un anumit forumist , consider ca meritatim sa va reintoarceti la conducerea judetului.Cantarind + cu – , in cazul dvs totdeauna va rezulta +.Succes!

 • http://SiteWeb... KITROF & KITROF

  Vai ce prostie ai putut sa spui… Esti sigur ca ai respectat indicatiile? Caci molia este un flutur(e)… Gura pacatosului…

 • http://SiteWeb... ionel bordea

  Nu va fi usor , ca USL-ISTII MINCINOSI , STAU LIPITI DE CIOLAN CA MOLIA DE LANA dar dvs meritati presedentia Cons.JUD.Sa va ajute dzeu!

  • http://SiteWeb... ionel bordea

   Hai sa lasam figurile de stil si sa fim corecti:FLUTUR e mai capabil decat NECHIFOR chiar daca nu s-a dat in laturi de la taierea pensiilor.Si astia de acuma ne omoara cu impozitele si ne dau firmituri ca la jivine!Si-s mincinosi fara exceptie!

   • http://SiteWeb... Viorel S.

    Sa traiti dl.Flutur , datii jos pe astia ca nu fac nimic.Ati fost capabil si ca ministru al agriculturii(si acum folosesc motocositoarea de la dvs)si ca presedinte la judet si trabuie sa veniti inapoi.DE fapt nu va tineau la Bucuresti daca erati ca baiatu asta Nechifoe care-i sarac cu duhu.Va votam sa ajungem sanatosi!

    • http://SiteWeb... KITROF. & KITROF.

     Da' cum faci? Adica dupa ce gâdili motocositoarea (scârţ ! ),te mai tragi prin casa,mai scrii ceva la calculator,apoi mulgi vaca,apoi ce-ti mai pica la indemana,apoi cauti gainile de oua,nu ? Pe cine crezi tu prost,crezi ca toti sunt ca ai vostri,cu ochelari de cal? Are nen'tu flutur niste daraveli de pe cand era ministru,sa traiasca,sa le poata duce ! Ia sa-l intrebi matale,motocositoristule-pupinkuristo-flurist,cum e cu sucitul gatului la gaini,cu aviara,cum ar veni?
     Mai sunt si altele… Sa ti-l faci presedinte de orice vrei la tine pe scara sau in ograda,asta da!
     Mare-i gradina ta,doamne!

     • http://SiteWeb... Viorel S.

      Iaca am inchis gainile , am muls vaca si stau cu un pahar de lapte cald in mana si scriu ceea ce simt mai infumuratule de la etajul 10 zgribulitule si flamandule , care n-ai vazut vaca decat in film.Ce stii tu magarule de agricultura, ca sa ma jignesti?Tare esti pornit impotriva lu Flutur ca vezi ca lumea il incoltaste pe Nechifor din toate partile.Baietii mei muncesc in Franta mai gainarule si de acolo imi zic:Tata astia de acum ne-au facut de ras in toata Europa , is mincinosi fara cuvant.Si noi muntenii no sa uitam ce-a facut Flutur pt.noi , orcat vreti voi orasanilor sa ni-l scoateti din cap.Si nu te da tu mai Kitrf destept ca si eu sunt consilier la primarie si stiu cum put treburile in USLul asta!

     • http://SiteWeb... Kitrofon vs. Papillon

      @viorel-moto…
      Ah,ce frumos! Eram sigur ca este asa,in plus eu chiar văd problema de la etajul 10 iar de-acolo asa se vede,anume că bagi vaca in priză si face lapte UHT,numa’ bun de baut când vii de –afara,sa scrii la dusmani. Că vorba aia: “…iesi afara/dai la cai/intri-n casa,bei un ceai…/iar mai iesi,mai bati un cui/treci la ale scrisului/la puparea kurului/la Gheorghe,la dumnealui/asul pedeleului…”
      Asta ca sa fiu in ton cu Maria Loghin-Suceava,barda voastra,care si ea pesemne că dă la vite,la oi si boi apoi vine in casa şi-şi incordeaza lira sa, ca pe o motocositoare.
      De aceea,fiindca eu atâta stiu despre vacă,mă gândesc sa nu te iei cu motocositoarea si cu scrisul si sa uiti atât motocositoarea cat si vaca pe „ON”,adica in functiune,sa se strice,doamne fereste,amândoua… Ca degraba nu mai pupi dumneata nici motocositoare nici motostivuitor nici motopompa de la Ghita,actiunea de promovare s-a incheiat,urmatoarea va fi – poate – prin 2018,cand o sa ne faca pre toti capitala europena culturala de muls oile pe dealuri, pana scot din ele texte. Ca eu asa le stiu,iar de boi nu vorbesc sa nu zici ca fac vreo aluzie.
      Dar nu se intelege prea clar,cum adica: „…motocositoarea de la dvs….” ? Adica mergeai ,asa,pe drum,trecea flutur pe-acolo impreuna cu o sluga de la Botosani ,cum face el si i-a zis aceluia: „..da-i,ma si lu’ asta o motocositoare ,de la mine,ca e baiat,bun,consilier de-al nostru !”
      Prin comparatie cu alte momente,numa’ că aşa a fost,deoarece orice bucovinean ortoman care are oi mai multe, mândre si cornute, isi ia sluga din Botosani si in postul curvioasei Mitulina si a credincioasei Spagalina il pune pe ăla sa dea la saracii cu duhul câte ceva: un ban,o motocositoare,un mustiuc,o ceva,acolo,sa fie…
      Apoi,iar nu se intelege: de ce au plecat băietii tai in Franta? Ca si eu cunosc cazuri de baieti foarte destepti care au plecat incotro au vazut cu ochii,ezact cand iti dadea tie flutur motocositoare.. Oare de ce? Precum si niste fete si doamne care ,de fraiere,ezact cand se deschisese sezonul la motocositoare de-a droanga,au plecat tot pe-acolo,prin Franta,Spania,Italia,sa stearga la kur pe batrânele populare ale lui Joseph Daul,mai mult ca sigur doar asa,ca se terminase momental stocul de motopompe,motocositoare,motostivuitoare si-si faceau mâna ,sa-ti scrie tie cand s-or intoarce,in pauza de pahar cu lapte…
      Iti dau o sugestie: spune-le baietilor tai,cand s-or opri francezii aia din râsul lor cu lacrimi vis-a-vis de ce se-ntâmplă acuma,dupa flutur,deci cand o sa intrebe ei gemând: „…mais ,ou est monsieur Papillon,ou,au nom de Dieu ??” Sa-i zica ei,neaos,bucovineste,conform pliantelor raspandite de pe vremea lui flutur: „Un’ sa fie? Că parcă ieri ierea pe prispa căsii/Si azi s-a dus in p…a mă-sii !”
      Ceea ce nu este departe de adevar, de adevarul istoric. Sigur ca tie iti merge bine,ca doar se stie,flutur a imbuibat oamenii sai,le-a dat câte o ciosvârta,dupa cum se zice si la scripturile lui balan,anume că ochiul stapânului ingrasă vita. Ca sa nu mai zicem ce efecte produce o motocositoare.
      Si de-aceea ,cand iti bei paharul cu lapte UHT,cugetând la vreun raspuns dur faţă de mârlanii care indraznesc sa dea cu piatra-n stapanul tau gaunos ca o scorbura de salcie abandonata – remember! – muta butonul pe „OFF”,ca sa nu ti se strice nici vaca nici motocositoarea.

    • http://SiteWeb... profu de bio

     Comparand Marza , Flutur , Nechifor , votez pt. o ultima sansa data lui Flutur.Daca mai da cu bata-n balta inca o data , adios votul meu Fluturica.Pt.moment te-am iertat ca mi-ai taiat salariul de mizerie pe care-l am ca bugetar , vazand ce tampenii fac urmasii tai la guvernare.Deci bila alba pt.Flutur la Suceava.

    • http://SiteWeb... Timis Iuliana

     @Kitro
     Cata rautate zace in unii ipocriti numai Kitro o demonstreaza.Bine mai baiete , Flutur e cel mai rau dar facand comparatie si cu predecesorii si mai ales cu urmasii lui intr-ale condusului la Consiliu , ce termeni de comparatie ai?Ia zii cu ce s-a laudat banditul de Marza?Sau ce sa mai zic , care-s reusitele deosebite ale lui Nechi dupa ce a tras linie la 1 an de mandat?Ia raspunde-ne asa sugubat cum numai tu te pricepi , dar please , nu mai fa referire la Flutur pe care il consideram 0(desi nu e asa), ci doar la castigul nostru ca bucovineni ca i-am avut si-i mai avem pe cei doi PSD -ISTI IN FRUNCE.Da vezi sa-ti intre pe randuri maulte , asa cum randuri multe esti in stare sa compui criticandu-l pe Flutur:((

     • http://SiteWeb... Kitro…

      Cumatra,eu nu pot sa vorbeste cu tine deoarece vad ca ai dificultati nu numa' la scris dar si la citit… In general ,nu gasesc nici un folos,fie el si platonic,din a purta un dialog cu dogmatici care pe deasupra mai sunt si tolomaci… Cat despre Mârza,desi si eu am o parere proasta despre el,de departe a fost mai corect si mai folositor pentru judetul Suceava,până in momentul in care i s-au urcat la cap anumite vise imobiliare…
      Nechifor este la inceput,de la jumatatea mandatului se poate discuta,spala-te pe cap cu favoritul tau sau pe unde crezi mai ai nevoie de o frectie.
      De cate ori te apuca damblaua si nu mai poti dupa el,inceraca sa ti-l inchipui ,pe el si pe balan,de exemplu,cum aratau cand au intrat in politica ca "apostoli" ai bucovinismului si cum arata acum,buhaiti (de stress,fireste…) si pasind a-mai-multe-perechi-de-koaie,daca iti este cunoscut stilul…
      Care nu mai pot ei de Bucovina,ii doare fix in kur,au in schimb un limgbaj sforaitor cu care te-au ametit pe tine si pe cei asemenea… Nu trebuie sa citesti ce scriu eu,nici n-are importanta,citeste anuarele statistice ale judetului pe perioada 2001-2008,apoi 2009-2012.

     • http://SiteWeb... Timis Iuliana

      @kITRO
      M-am lamurit cu bunele tale maniere , cam toti astia din nemaipomenita alianta aveti aceeasi stil neobrazat:plagiaturi , minciuni , falsitate , coruptie , hotie .Improscati cu noroi atunci cand nu aveti argumente si ne trimiteti la anuare statistice care nu au relevanta pentru noi oamenii de rand care primim de la voi in schimbul votului impozite marite , minciuna , perversitate.Concluzionand , sa nu crezi Kitro ca ma asteptam de la tine sa vii cu argumente , este imposibil si te inteleg , unul a stat degeaba un an pe bani publici si altul s-a imbogatit din afaceri imobiliare.Cat despre noi, credeti-ne ne-am saturat de ipocriti si de tonti care vorba unuia mai destept decat noi toti:E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune……. E valabil pt.tine Kitro si transmite-o si iubitilor tai USL-isti.Iar lui Nechi spune-i ca i-a trecut perioada de proba de cam mult timp si ar fi cazul sa se vada ceva in urma lui , ca salariul il ia fara nicio nesimtire!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava