Conducerea centrală a PDL a avizat candidatura senatorului Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de preşedinte al PDL Suceava. Anunţul a fost făcut de Gheorghe Flutur. El a spus că alegerile sînt programate pe 30 noiembrie, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Suceava. Senatorul Flutur a adăugat că obiectivul Organizaţiei PDL vizează recîştigarea Consiliului Judeţean şi obţinerea funcţiei de primar al Sucevei. El a menţionat că, după 30 noiembrie, vor începe pregătirile pentru viitoarele campanii electorale.

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a mai declarat că că nu se va feri să candideze la alegerile locale din anul 2014 pentru a recâştiga funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Flutur a precizat că obiectivul PDL este să revină la putere în judeţul Suceava, atât la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, cât şi la Consiliul Judeţean. „PDL trebuie să aibă oamenii care să câştige, pentru că am dovedit că suntem în stare. Nu mă voi feri să intru în această bătălie, dar astăzi asta nu înseamnă în mod explicit acest lucru. Nu mă voi feri sub nici o formă, dacă asta va fi soluţia cea mai eficientă”, a spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... MARIA LOGHIN -SUCEAVA

  Un tambal si-un microfon
  Tare rage Kitrofon
  Ca iubitii din USL
  Ii injura fetele
  Baietii si babele
  Si-om iesi la Consiliu
  Sa strigam
  Nechifor HUO, Huo
  Du-te acasa copcil tont
  Lenes si bagabont
  Nu faci nica-Bucovina
  Esti putoare , batuti-ar vina!
  Kitrofon handicapat
  Nu mai scrie cu rahat
  Ca te rade un-treg sat
  CAt esti de retardat.
  Pupa-l pe Nechi un picut
  Da stii unde ,
  IN CURUT!!!

 • http://SiteWeb... Viorel S.

  Candidati , poate so trezi prostimea si om duce-o si noi mai bine ca ne aduc USL LA SAPA DE LEMN , luai-ar holera!

 • http://SiteWeb... Amza

  Auzi bre KItrorahat,
  E monoton sa auzi nemultumirile celor din jud.Suceava , ai?Ce credeati ca vor tine la infinit minciunile si prefacatoria?Ne-am trezit si ne-am lamurit cu voi si oricat ati fi de imbufnati , va tragem cu sutul in cur data viitoare , baieti !Unde va sunt bre, banerele cu :noi va marim salariile , pensiile , etc
  Credeti ca mai tine minciuna cu indexarea pensiilor cu 3%?Halal!!!!

 • http://SiteWeb... Kitrofon_al_II-lea_d’Havirgnon

  Ce rezulta din aceste monotone pupinkurisme?
  – Că multumim ,flutur,altul ca tine nu-i,vai ce pufos,ce mănos ai fost tu care nu se există dar mârlanii de la USL…
  – Că tot el este ultimul care a iubit-o pe Bucovina,nu rezultă clar daca e pe persoana fizica sau juridica,adicatelea o fi una pe care o cheama asa,cum ar fi Mihaela sau Agripina sau Mafta,sau Safta – toate de la Gura Humorului sau de la Ipotesti… La deruta,cate una bucata vaca precizeaza: Maria Cutare-Suceava,apoi debiteaza textele,eventual pre versuri tocmite,pe baza de frunza verde,din care rezulta cum v-a bagat USL-ul in kkt,ceea ce se confirma din surse convegente,se vede cu ochiul liber cum iesiti din materialul mentionat si vorbiti cu gura plina,inainte de a va mai spala,macar pe dinti…Cf. mai jos:
  “Arda-i focu de baditi
  Putori si parveniti
  Care minciuni multe au turnat
  Si ne-au bagat in cacat.”

  – Că ,cât ai adus tu, n-o să mai aducă nime’,fire-aţi voi ai dracu’ de schizofrenici,de cârcotaşi pârâciosi,care nu il meritaţi pe mareţul om…
  – Că sa fii tu presedinte,la noi,la voi,unde-ti pică,si in Norvegia,daca se poate,numai sa fii tu presedintele nostru…
  Unde am mai auzit noi asta? La ce sectă (politică…),la ce bantustan? Ce IQ trebuie sa ai ca sa crezi ,precum cocoşul,că dimineaţă se face pentru ca tu cânţi „kukurigu”?? Deci,cât de prost poti sa fii sa crezi ca o sa fii sef de orice cât turnul din Pisa,aplecat tot spre dreapta ,tot ca ăla?
  Cat de proasta poti sa fii ca sa-ti inchipui ca El Futattore o sa-ti asigure nu numai o reproducere acoperita dar si un viitor stralucit,pana la pensie,tie si barbatului tau legal,adica un consulting gras,cu multe zerouri?
  Cat de bou poti sa fii ca sa crezi ca,la umbra unei căşti ruseşti,model “Kkmaşinea”,pusă la plesneală ,ca decor TV ,vei putea sa prosteşti lumea cu tirade anticomuniste,tu,care dacă nu erau comunistii,păşteai si acuma vaca la Havârna (sau Havirna? Ca inca nu s-a stabilit…),adica singura vaca din sat,pascuta pe rand de toţi corifeii anticomunismului din zona şi muşcaţi,tot pe rând,de aceeaşi vacă?
  Mare e gradina ta,doamne!
  Cu toate acestea,incurajez poetii traditionali, cum ar fi aceasta Maria Loghin-Suceava , in sensul de a-si continua eforturile lirice precum si panseurile de colectie,ca vin campanii electorale in care antologiile cu astfel de lucrari vor fi foarte cautate.
  Sa zicem si noi,din frunza,desigur:
  Frunza verde trei strujeni/Du-te,fă,la Burdujeni/Nu cumva sa fi uitat/Sa iesi,totusi ,din kkt/Fă o pauza de mâncat/Ca vine vremea de pupat/Tre’ sa ai ciocu’ spalat/Si condeiul incordat/Nu sa-l tii hojma muiat/In produsul mentionat…
  Hăi,hăi! Ba chiar si: hăis! cea! maria loghin-suceava…

  • http://SiteWeb... Djon

   Nu va retin mult:sa fie clar -FLUTUR este mai bun decat NECHIFOR pt.functia de presedinte CJ.NU L-A TINUT NIMENI PE NECHIFOR SA NE DEMONSTREZE CA ESTE CAPABIL.Din pacate , la acest capitol este 0(zero).Ia-M injurat si eu pe PDL-ISTI CA MI-AU TAIAT SALARIUL, dar FLUTUR inca nu este de egalat(chiar daca supar un anumit forumist K).Atat !

 • http://SiteWeb... MARIA LOGHIN -SUCEAVA

  Frunza verde si-o lalea
  Te votez pe dumneata
  Gheorghe Flutur gospodar
  Om harnic si plin de har
  Ca sa crape usl-istii
  Pnl si Psd-istii
  Sa-i trimiti la inchisoare
  Ca sa nu mai vada soare
  Arda-i focu de baditi
  Putori si parveniti
  Care minciuni multe au turnat
  Si ne-au bagat in cacat.
  Numai ne-au impozitat
  Ne-au mintit si ne-au lasat.

 • http://SiteWeb... ileana lehaci

  Foarte buna ideea asta , ne-ar mai scoate din glodul in care ne-a bagat coalitia de la putere.Ati fost cel mai bun ministru al agriculturii si cel mai bun presedinte Cons.Judetean.Pacat ca partidul din care faceti parte a luat masuri radicale , dar probabil ca nu era alta solutie atunci.

 • http://SiteWeb... amza

  Nu ma gandeam niciodata ca veti renunta asa usor la un lucru pe care il meritati din plin:presedentia CJ.Mobilizati-va ca lumea deja este saturata de minciuni , incompetenta , lasitate si neobrazare USL.succes!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava