Liderul județean al PNL, Gheorghje Flutur,președintele în exercițiu al Consiliului Județean Suceava, a transmis cu prilejul împlinirii a 145 de ani de la existență a PNL, ”recunoștință și omagiu înaintașilor noștri” și un  îndemn la unitate. ”Partidul Național Liberal este partidul cu o istorie care se întinde pe trei secole, partidul care a contribuit decisiv la modernizarea României, partidul care, prin înaintașii săi, a plătit tribut gândirii totalitare, partidul cu un rol hotărâtor după 1989 în modernizarea României, aderarea la Uniunea Europeană și la spațiul euroatlantic”, a spus Flutur.

El a arătat că a avut privilegiul să învețe la școala marilor personalități liberale, Mircea Ionescu Quintus, Alexandru Paleologu, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Radu Câmpeanu. ”Am avut onoarea să fac parte din Guvernul României care a negociat intrarea României în Uniunea Europeană pe un capitol foarte important, agricultura. Împreună am trecut și prin frământări”, a menționat președintele PNL Suceava.

”Mi-am asumat și proiectul de dezvoltare a Județului Suceava iar PNL este la al doilea mandat cu Președinte al Consiliului Județean”

El se consideră bucuros pentru că a fost unul dintre oamenii politici care au contribuit la coagularea dreptei în 2007 și apoi la formarea Marelui Partid Liberal care a dat de două ori Președintele României și care acum guvernează țara, cu un Guvern în care Suceava dă Ministrul Culturii.

”Mi-am asumat și proiectul de dezvoltare a Județului Suceava iar PNL este la al doilea mandat cu Președinte al Consiliului Județean. Despre aceste mandate nu vreau eu să vorbesc pentru că trebuie să vorbească sucevenii. PNL, școală de gândire, inițiativă și acțiune, luptă de idei. Sunt mândru că fac parte din acest partid membru al celei mai mari familii politice europene, Partidul Popular European, care decide astăzi în Europa. Recunoștință și omagiu înaintașilor noștri, îndemn la unitate și acțiune camarazilor liberali de astăzi, gândire pozitivă și acțiune pentru a duce mai departe România acolo unde îi este locul, întru demnitatea și prosperitatea tuturor românilor. La mulți ani, Partidul Național Liberal!”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava